/ Folk

– Kan være ute i to måneder

Tiril Sjåstad Christiansen gjennomførte denne uka en vellykket operasjon, men må foreløpig se skikjøring fra sofaen.

Sist oppdatert: 15. september 2016 kl 16.55
OPERERT: Tiril Sjåstad Christiansen har gjennomført en vellykket operasjon. Foto: Mats Grimsæth
OPERERT: Tiril Sjåstad Christiansen har gjennomført en vellykket operasjon. Foto: Mats Grimsæth
Lesetid: 1 minutter

– Det har gått veldig bra. Egentlig mye bedre enn forventa. Nå har det gått fremover hver dag. Det var ikke korsbåndet det var noe galt med, så det er bra, sier Tiril Sjåstad Christiansen til Fri Flyt.

Tirsdag måtte Tiril Sjåstad Christiansen operere menisken etter at hun landet forkjært under en trening i forkant av verdenscupåpingen i Chile. Hun dro først hjem til Norge, før det i forrige uke ble kjent at hun måtte operere.

– Skaden er mindre omfattende enn antatt, og hun har ikke slått opp leddbånds- og korsbåndsskadene fra desember 2013, sa professor ved Oslo universitetssykeshus professor Lars Engebretsen i forrige uke.

Tiril har tidligere vært ute i over en sesong med korsbåndskade, og må nå vente en god stund før hun får ski på beina igjen. Resten av landslaget er for øyeblikket i Australia for å forberede seg til en ny sesong.

– Jeg vet ikke helt hvor lang tid det tar. Det kan være to måneder, men jeg tar en dag av gangen, også ser jeg hvordan det går. Det får ta den tiden det trenger, sier Sjåstad Christiansen

Publisert 15. september 2016 kl 16.55
Sist oppdatert 15. september 2016 kl 16.55
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen