Tanner Hall er i Oslo i forbindelse med premieren på "Teddybear Crisis", sammen med bl.a. Jon Olsson og en rekke av kjørerne i filmen. Lørdag ettermiddag tilbragte han en time på å besvare de mange innsendte spørsmålene til nettmøtet på dagbladet.no. Følg linken til høyre for å lese hva Tanner svarte, i både seriøse og humoristiske ordelag.

Fredag kveld var det invitation-only-premiere på Månefisken, og et entusiastisk og feststemt publikum fikk servert den ene filmgodbiten etter den andre. Først ute var FieldProductions´ "First Price", og alle lot seg imponere over den glitrende produksjonen til 17-åringen Filip Christiensen. Topp kjøring av den norske jibbeeliten, flott og original kameraføring (derav noen hissige follow-cams), og glitrende redigering. FieldProductions har for alvor tatt steget opp i eliteserien!

Annonse

Absinthe Films leverte et mesterstykke av en snowboardfilm, og Jussi Tarvainen var tilstede for å fronte "Futureproof" - kanskje tidenes beste brettfilm så langt. Folk kan bare glede seg til å se dette delikate mesterstykket!

Det er stilt store forventninger til Teddybear Crisis, og vi kan trygt fastslå for alle de forventningsfulle der ute: Den innfrir! Til gangs! Kris Ostness og Henrik Rostrup setter bokstavelig talt en ny standard for skifilmer, både i form og innhold. Her er alt man kan ønske seg, fra Tanner Halls sinnsykte cab 900 over Chad´s Gap, via Jon Olssons stålkontroll og utrolige stil, 13 år gamle Oscar Scherlin, til fete linjer med Stian Hagen, Seb Garhammer og Jon Larsson. Originalt og lekkert, helt enkelt, og med et drivende bra soundtrack. Må sees!

Tanner Hall kuppet scenen som MC, og vil nok ikke spare på konfettien på Rockefeller heller, der han vil være tilstede på begge forestillingene. Det blir for øvrig poster-signering med Tanner, Jon og flere kjørere. Et rekordstort forsalg til 20-forestillingen er avsluttet, men det blir fortsatt mulighet for å kjøpe billetter ved inngangen. Tipper det er plass til et par hundre til. Dørene åpner kl. 19:30, og kun de med forhåndskjøpte billetter er garantert inngang. Deretter slipper vi inn til Rockefeller sier at det er fullt.

For 16-forestillingen er det kun billettsalg ved inngangen, og dørene åpner kl. 15:30.