Sommerpraten: Tanner Hall

I år kliner vi til og lar Tanner Hall få ordet i Fri Flyts sommerpraten. Her får du også se video fra opptreningen hans.

Sist oppdatert 2. juli 2009 kl 22.17
SOMMERPRATEN: Tanner Hall åpner showet. Her fra X Games i januar. Foto: HP Hval
SOMMERPRATEN: Tanner Hall åpner showet. Her fra X Games i januar. Foto: HP Hval

Tanner Hall brakk begge beina under filminnspilling i Stevens Pass i vår. Helt siden han skadet seg, har han brukt tiden til opptrening og i filmsnuttene under kan se hvordan det går. Tanner har ikke lagt så mange planer for sommeren, annet enn å trene, gå på skole og hjelpe til med skifilmene fra TGR og PoorBoyz Productions.

– Jeg kommer ikke til å fokusere på noe annet enn å trene fram mot våren 2010. Først da har jeg forhåpninger om å kjøre på ski igjen, sier Tanner Hall eksklusivt til friflyt.no.

– Rehabiliteringen går fremover, og jeg bruker i gjennomsnitt tre timer daglig til trening, i tillegg til noen timer med skolearbeid.

Hall sluttet på skolen i tiendeklasse for å gi full gass på en skikarriere ingen kan matche, men Tanner er nå motivert for å studere og fullføre skolen.

– Jeg hjelper også til med musikken til PoorBoyz og TGR sine filmer. Jeg får en part i begge filmene, siden det ikke blir noe Massive i år. Min gode venn og musikkprodusent Cali P er på hugget om dagen og vi hjelper hverandre. Jeg får inspirasjon til å kjøre på ski av musikken hans, og han får inspirasjon til å lage musikk av skikjøringen min. Vi kommer til å fortsette å jobbe med det når jeg er tilbake på ski.

– Hva er ditt beste minne fra vinteren?

– Turen til Alaska med TGR-crewet. Det er ganske unikt å være på den sykeste plassen i verden med de beste skikjøreren på kloden. Det var magisk!

– Får vi se deg på toppen av pallen i X Games i 2011?

– Jeg vet ikke enda, jeg må se an hvordan jeg føler meg. Egentlig er jeg mest gira på å komme meg tilbake til pudderet.

–Noen siste ord til dine norske fans?

– Takk for all støtten jeg har fått fra dere, jeg lover å komme tilbake, men inntil da må dere love å nyte livet og ta en og annen puddersving for meg. Respekt!

Her kan du se videodagbøkene fra Tanner Halls opptrening

Publisert 2. juli 2009 kl 17.08
Sist oppdatert 2. juli 2009 kl 22.17
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen