Tanner Hall brakk begge beina under filminnspilling i Stevens Pass i vår. Helt siden han skadet seg, har han brukt tiden til opptrening og i filmsnuttene under kan se hvordan det går. Tanner har ikke lagt så mange planer for sommeren, annet enn å trene, gå på skole og hjelpe til med skifilmene fra TGR og PoorBoyz Productions.

– Jeg kommer ikke til å fokusere på noe annet enn å trene fram mot våren 2010. Først da har jeg forhåpninger om å kjøre på ski igjen, sier Tanner Hall eksklusivt til friflyt.no.

Annonse

– Rehabiliteringen går fremover, og jeg bruker i gjennomsnitt tre timer daglig til trening, i tillegg til noen timer med skolearbeid.

Hall sluttet på skolen i tiendeklasse for å gi full gass på en skikarriere ingen kan matche, men Tanner er nå motivert for å studere og fullføre skolen.

– Jeg hjelper også til med musikken til PoorBoyz og TGR sine filmer. Jeg får en part i begge filmene, siden det ikke blir noe Massive i år. Min gode venn og musikkprodusent Cali P er på hugget om dagen og vi hjelper hverandre. Jeg får inspirasjon til å kjøre på ski av musikken hans, og han får inspirasjon til å lage musikk av skikjøringen min. Vi kommer til å fortsette å jobbe med det når jeg er tilbake på ski.

– Hva er ditt beste minne fra vinteren?

– Turen til Alaska med TGR-crewet. Det er ganske unikt å være på den sykeste plassen i verden med de beste skikjøreren på kloden. Det var magisk!

– Får vi se deg på toppen av pallen i X Games i 2011?

– Jeg vet ikke enda, jeg må se an hvordan jeg føler meg. Egentlig er jeg mest gira på å komme meg tilbake til pudderet.

–Noen siste ord til dine norske fans?

– Takk for all støtten jeg har fått fra dere, jeg lover å komme tilbake, men inntil da må dere love å nyte livet og ta en og annen puddersving for meg. Respekt!

Her kan du se videodagbøkene fra Tanner Halls opptrening