I sommer har Tanner Hall vært tilbake i halfpipen for første gang siden han brakk begge beina i 2009. Mannen med syv X Games-gull har siden skaden vært fokusert på å gjøre comeback blant verdens beste skikjørere. 

– Det var skikkelig bra å være tilbake i pipen, men det er litt tidlig å si om jeg kommer til å rekke Sotsji. Jeg jobber hardere enn noensinne hver dag for å få kroppen og psyken tilbake til nivået jeg trenger for å komme meg dit i 2014. Jeg våkner hver dag og takker for livet og jobber så hardt at det i mine øyne ikker er noen grunn for at jeg ikke skal klare det, sier Tanner Hall til Fri Flyt.

Annonse

Her er en rykende fersk trampoline-edit fra Hall. 

Tanners første dager tilbake i halfpipen gikk under «Inspired week» på sommercampen Windells. Nå starter beina til skistjernen også å tåle mer påkjenning og uka på i motsetning til tidligere på sesongen da han slet med mye smerter i beina. 

– Det var utrolig bra å være tilbake på sommersnø med minimal smerte. Og det var en vakker ting å være der oppe med mange gode venner og bare «stoke» kids og få folk inspirert hver dag. «That's what we all about»!

Se filmen fra «Inspired week»:

Da Fri Flyt var på tur med Hall ifjor kunne han avsløre planen sin for å komme tilbake til toppen og hva slags run han ser for seg å gjøre i OL.

– Nå skal jeg gå under jorda. Kjøre pudder i Retallack og i Alaska. Så starter pipetreninga til sommeren. Det er OL som er målet. 

– Skal du vinne?

– Jeg har et run i hodet. Et piperun jeg vil gjøre. Dub 12, alley-oop flat 3, switch 10, right dub 12, alley-oop dub flat spin, switch 9 shifty. Det kommer til å bli tøft, men jeg skal gjøre alt for å stå øverst på pallen og vise hele verden hva Inspired er. 

Så langt har Hall fulgt planen sin. Nå venter vi spent på fortsettelsen.