– Ser ingen grunn for at jeg ikke skal rekke OL

Tanner Hall trener knallhardt om dagen, men sier det fortsatt er for tidlig å være helt sikker på deltagelse i Sotsji.

Sist oppdatert 28. juli 2011 kl 16.30
TRENER HARDT: Tanner Hall sier han jobber hardere enn noensinne for å komme tilbake fra skade og delta i OL. Foto: Hans Petter Hval
TRENER HARDT: Tanner Hall sier han jobber hardere enn noensinne for å komme tilbake fra skade og delta i OL. Foto: Hans Petter Hval

I sommer har Tanner Hall vært tilbake i halfpipen for første gang siden han brakk begge beina i 2009. Mannen med syv X Games-gull har siden skaden vært fokusert på å gjøre comeback blant verdens beste skikjørere. 

– Det var skikkelig bra å være tilbake i pipen, men det er litt tidlig å si om jeg kommer til å rekke Sotsji. Jeg jobber hardere enn noensinne hver dag for å få kroppen og psyken tilbake til nivået jeg trenger for å komme meg dit i 2014. Jeg våkner hver dag og takker for livet og jobber så hardt at det i mine øyne ikker er noen grunn for at jeg ikke skal klare det, sier Tanner Hall til Fri Flyt.

Her er en rykende fersk trampoline-edit fra Hall. 

Tanners første dager tilbake i halfpipen gikk under «Inspired week» på sommercampen Windells. Nå starter beina til skistjernen også å tåle mer påkjenning og uka på i motsetning til tidligere på sesongen da han slet med mye smerter i beina. 

– Det var utrolig bra å være tilbake på sommersnø med minimal smerte. Og det var en vakker ting å være der oppe med mange gode venner og bare «stoke» kids og få folk inspirert hver dag. «That's what we all about»!

Se filmen fra «Inspired week»:

Da Fri Flyt var på tur med Hall ifjor kunne han avsløre planen sin for å komme tilbake til toppen og hva slags run han ser for seg å gjøre i OL.

– Nå skal jeg gå under jorda. Kjøre pudder i Retallack og i Alaska. Så starter pipetreninga til sommeren. Det er OL som er målet. 

– Skal du vinne?

– Jeg har et run i hodet. Et piperun jeg vil gjøre. Dub 12, alley-oop flat 3, switch 10, right dub 12, alley-oop dub flat spin, switch 9 shifty. Det kommer til å bli tøft, men jeg skal gjøre alt for å stå øverst på pallen og vise hele verden hva Inspired er. 

Så langt har Hall fulgt planen sin. Nå venter vi spent på fortsettelsen.

Publisert 28. juli 2011 kl 16.30
Sist oppdatert 28. juli 2011 kl 16.30
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen