Hva driver du med akkurat nå?

– Nå er jeg hjemme i Oslo å venter på at det skal bli bra vær på Stryn. Skal opp dit å filme og ta bilder. Ellers slapper jeg av, ringer og mailer med sponsorer om neste sessong.

Annonse

Hva er planene for sommeren?

– Stå mest mulig på ski! Bare komme meg opp til stryn og fonna og være der så lenge som mulig. Cruise og filme, lære meg mye nytt. Også må jeg vel komme meg til hytta i Lillesand en tur.

Hva var høydepunktene i vinter?

– Det var veldig mange høydepunkter, men det beste var vel å få filme til egen part i Field Productions sin neste film, helishoot på Strandafjellet, kjøre Nippon Open og filme dokumentar med Key-films. Når jeg tenker meg om så har det vært helt rått i vinter!

Hva var den største nedturen?

– Hmm, jeg har ikke hatt så mange nedturer, men jeg slo hofta mi ganske hardt på megapark! Hadde kul på hofta leenge etter..

Hva er det beste med sommeren?

– Alt er så avslappet på sommeren. Være med venner og bare ta livet med ro. Glede seg til man kommer opp til isbreene for å stå på ski?

Hvor går din drømmeferie?

– Få med noen venner og dra til Bali og surfe. Jeg har aldri surfet ordentlig, så det er på en måte en liten drøm!

Kan du beskrive en perfekt sommerdag?

– Er på hytta i Lillesand, sol, ikke alt for varmt- kanskje 25 grader, dra ut på sjøen å bade å kjøre vannski! Kanskje dra inn å kjøpe reker! Og selvfølgelig gå barbeint – det må man på sommeren!

Hva er din favorittsommermat?

– Kyllingsalat. Og noe iskaldt å drikke!

Hva blir din sommerlåt i år?

– DJ Comar- Mr Jones in a Forest. Sykt fet låt!

Hva skal du bruke penger på i sommer?

– Hmmm… Bruker ikke så veldig mye penger på sommeren, men sommerski koster jo litt… og kanskje en tur til New Zealand! Det hadde vært mega..

Har du noen sommerjobb, i så fall hva? Hvis ikke – hva er din drømmesommerjobb?

– Nei, har ikke noe sommerjobb i år…ennå! Jeg jobbet veldig mye forige høst for å spare opp penger til å kunne reise og stå på ski hele vinteren. Jeg vant litt penger i vinter, så de pengene er fortsatt på konto. Drømmesommerjobb må vel være å stå på ski?