/ Folk

Hedvig Wessel utenfor pallen i Andorra

Hedvig Wessel klarte ikke å forsvaret fjorårets seier i Ordino Arcalìs i Andorra i Freeride World Tour. To store klipper holdt fjerdeplass i årets andre verdenscuprenn.

Sist oppdatert: 30. januar 2022 kl 19.18
Hedvig Wessel
FJERDEPLASS: Hedvig Wessel havnet på fjerdeplass søndag. Arkivfoto: FWT
Lesetid: 2 minutter

Søndag ble årets andre renn i verdenscupen i frikjøring, Freeride World Tour, kjørt i Ordino Arcalìs i Andorra. Etter fjorårets seier samme plass var det naturlig høye forventninger til Wessel, som kom på andreplass sammenlagt i fjor.

Men to store klipper til tross - Wessels run holdt til en fjerdeplass. Hun gjorde flere små features før hun to store klipper og kjørte kontrollert i mål. På veien tok hun også med seg en mindre drop. Men scoren på 69.33 var altså ikke nok til å komme blant de tre beste i Andorra.

Det var Jessica Hotter som tok pallen foran fjorårets sammenlagt-vinner Elisabeth Gerritzen. Lily Bradly kom på tredjeplass, drøye tre og et halvt poeng foran Wessel.

Hotter gjorde også flere features og to store klipper med god fart. Scoren 76 poeng holdt altså til førsteplass.

Wessel kom på andreplass i årets første renn. Foran årets sesong sa Wessel følgende om vinner-planen:

– Selvfølgelig drømmer jeg om å stå på toppen. Men jeg prøver å holde fokuset nærmere. Jeg jobber dag for dag og vil kjøre et run jeg er stolt av. Det skal bli veldig gøy å se hvordan det går. Jeg begynner å bli nervøs, men også gira

Det var forøvrig Mazime Chabloz som vant herrens renn foran Ross Tester og Andrew Pollard.

Hele konkurransen kan du se her.

Publisert 30. januar 2022 kl 19.13
Sist oppdatert 30. januar 2022 kl 19.18
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen