Fornøyde annonsører: Fri Flyt er en vinner i annonsemarkedet. Tett samarbeid, gunstige priser og en presis målgruppe gjør Fri Flyt til et førstevalg blant mange annonsører. Den redaksjonelle kvaliteten og integriteten som magasinet har, er svært viktig for annonsører som setter store krav til resultater og hvor merkevaren blir sett.

Gjennom over 20 år har Fri Flyt opparbeidet seg en unik posisjon blant sportsannonsører, men har også mange gode referanser og resultater å vise til hos kravstore kunder innen mange andre bransjer. 

Annonse

For mediekit Fri Flyt print & digitalt trykk her

For kontakt med medierådgiver trykk her

Ryddig og profesjonelt kundeforhold: Som annonsør vil du av salgsavdelingen vår bli tatt meget seriøst. Vi ønsker å skape en god dialog med våre samarbeidspartnere og om ønskelig bidra med relevant informasjon og rådgivning for å få frem kundens merkevare tilpasset våre lesergrupper. Fri Flyt driver seriøst, og er opptatt av at du som kunde skal vite hva du kjøper.

Fri Flyt er medlem av fagpressen, er underlagt opplagskontroll og deltar i mediebransjens samlede undersøkelse for lesertall levert av Forbruker & Media. 

Magasin: Fri Flyt har i over 20 år vært magasinet for aktive,nysgjerrige og eventyrlystne mennesker med naturen som favorittlekeplass. Fri Flyt er et lidenskapelig magasin for alle som er interessert i moderne skisport, terrengsykling, klatring, vind- og vannsport. 

Magasinet selges hovedsaklig som abonnement. Et abonnement inkluderer bladet i posten, digital tilgang på friflyt.no og vår app. Bladet distribueres også over hele landet i Narvesen og andre utsalgsteder som selger blader. Fri Flyt har hatt en solid abonnementsvekst de siste årene, noe også lesertallene viser. 

Fri Flyt har 164 000 reklamevisninger (GEP) per utgave (Forbruker & Media). Vil du vite mer om leserne våre, kan du ta kontakt med Magnus som har lang erfaring og sitter på mange gode løsninger og idéer.

Nett: Fri Flyt er ledende også på nett. Hver mnd. er det over 200,000 besøkende innom siden. Rundt 80,000 unike brukere generer ca 400 000 sidevisninger. Dette gjør friflyt.no til et av Skandinavias mest trafikkerte nettsteder innen ski, surf, freeridesykling, elvepadling og vindsporter.

Friflyt.no kan by på et stort utvalg av formater og muligheter for digital markedsføring i en relevant kontekst. Vi kan tilby effektive kampanjer med god dekning for mindre budsjetter og bred dekning og høy oppmerksomhet på større kampanjer.

Event: Fri Flyt arrangerer en rekke populære arrangement for våre lesere. Vi arrangerer High Camp, Fjellfilmfestivalen, Strynefestivalen, Film Tour, Utflukt, Terrengsykkelrittet, Klatrefestivalen og Utflukt Ungdomscamp. Arrangementene gir en unik mulighet til å kommunisere direkte til en aktiv målgruppe, kombinert med attraktiv eksponering til alle våre lesere. Ønsker du å være samarbeidspartner på våre arrangementer, så ta kontakt med en på salgs-og markedsavdelingen som har full oversikt over dette området. 

Kontakt

Magnus Hovden Utkilen
Annonsekontakt Fri Flyt
E-post: magnus.utkilen@friflyt.no
Tlf: +47 917 05 619

Knut Harald Smette
Annonsekontakt Terrengsykkel & Landevei
E-post: knut.harald@friflyt.no  
Tlf: +47 905 96 675

Olav Tarjei Valebjørg
Annonsekontakt UTE & Klatring
E-post: olav@friflyt.no
Tlf: +47 959 31 530

Alexander Hagen
Salgssjef Fri Flyt AS
E-post: alexander@friflyt.no
Tlf: +47 926 42 848

I Fri Flyt treffer du rett og slett ski og turinteresserte lesere. Enkelt og effektivt.