Mediehuset Fri Flyt: Vi dekker det meste av både moderne- og tradisjonelle friluftsaktiviteter på nett og magasin gjennom Fri Flyt, UTE, Klatring, Terrengsykkel og Landevei.

Våren 2020 ble det besluttet å samle alt innholdet fra våre fem magasiner i åtte superutgivelser årlig. Man vil nå treffe alle våre lesere på print gjennom ett magasin, Fri Flyt Superutgave. Den inneholder det beste av det beste fra hele vår redaksjon i en unik pakke med friluftsliv, ski, sykkel og klatring. Disse vil sendes ut til hele vår abonnementsbase og man treffer nå langt flere lesere.

I magasinet vil vi følge sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Vi vil sørge for å gi leseren de aller beste sakene om favorittaktiviteten, samtidig som man vil finne mye annet innhold som overrasker, inspirerer og underholder.

Samtidig er satsingen digitalt styrket og økt produksjonen av innhold på nett. I en tid da verden endres fra dag til dag, er nettsidene en svært god kanal for å gi leserne oppdatert innhold. Økt verdi for brukerne våre betyr også at annonseproduktet digitalt øker i verdi. Vi vil fortsatt begeistre våre lesere innenfor de ulike aktivitetene gjennom våre fem nettsteder friflyt.no, terrengsykkel.no, landevei.no, utemagasinet.no & norsk-klatring.no.

Fornøyde annonsører: Fri Flyt er en vinner i annonsemarkedet. Tett samarbeid, gunstige priser og en presis målgruppe gjør Fri Flyt til et førstevalg blant mange annonsører. Den redaksjonelle kvaliteten og integriteten som magasinet har, er svært viktig for annonsører som setter store krav til resultater og hvor merkevaren blir sett.

Gjennom over 20 år har Fri Flyt opparbeidet seg en unik posisjon blant annonsører innen sport og friluftsliv, men har også mange gode referanser og resultater å vise til hos kravstore kunder innen mange andre bransjer. 

Ryddig og profesjonelt kundeforhold: Som annonsør vil du av salgsavdelingen vår bli tatt meget seriøst. Vi ønsker å skape en god dialog med våre samarbeidspartnere og om ønskelig bidra med relevant informasjon og rådgivning for å få frem kundens merkevare tilpasset våre lesergrupper. Fri Flyt driver seriøst, og er opptatt av at du som kunde skal vite hva du kjøper.

Fri Flyt er medlem av fagpressen, er underlagt opplagskontroll og deltar i mediebransjens samlede undersøkelse for lesertall levert av Forbruker & Media. 

Magasin: Fri Flyt har i over 20 år vært magasinet for aktive,nysgjerrige og eventyrlystne mennesker med naturen som favorittlekeplass. Fri Flyt er et lidenskapelig magasin for alle som er interessert i moderne skisport, terrengsykling, klatring, vind- og vannsport og vil omfavne flere aktiviteter og nå bredere fra 2020 og fremover.

Magasinet selges hovedsaklig som abonnement. Et abonnement inkluderer bladet i posten og full digital tilgang på alle våre nettsider. Bladet distribueres også over hele landet i Narvesen og andre utsalgsteder som selger blader. Fri Flyt har hatt en solid abonnementsvekst de siste årene, noe også lesertallene viser. 

Vil du vite mer om leserne våre, kan du ta kontakt med Magnus som har lang erfaring og sitter på mange gode løsninger og idéer.

Nett: Fri Flyt er ledende også på nett. Hver mnd. er det over 200,000 besøkende innom siden. Rundt 80,000 unike brukere generer ca 400 000 sidevisninger. Dette gjør friflyt.no til et av Skandinavias mest trafikkerte nettsteder innen ski, surf, freeridesykling, elvepadling og vindsporter.

Friflyt.no kan by på et stort utvalg av formater og muligheter for digital markedsføring i en relevant kontekst. Vi kan tilby effektive kampanjer med god dekning for mindre budsjetter og bred dekning og høy oppmerksomhet på større kampanjer.

Event: Fri Flyt arrangerer en rekke populære arrangement for våre lesere. Vi arrangerer High Camp, Fjellfilmfestivalen, Strynefestivalen, Film Tour, Utflukt, Terrengsykkelrittet, Klatrefestivalen og Utflukt Ungdomscamp. Arrangementene gir en unik mulighet til å kommunisere direkte til en aktiv målgruppe, kombinert med attraktiv eksponering til alle våre lesere. Ønsker du å være samarbeidspartner på våre arrangementer, så ta kontakt med en på salgs-og markedsavdelingen som har full oversikt over dette området. 

Kontakt

Magnus Hovden Utkilen
Senior Kunderådgiver (annonsekontakt)
E-post: magnus.utkilen@friflyt.no
Tlf: +47 917 05 619

Alexander Hagen
Salgssjef Fri Flyt AS
E-post: alexander@friflyt.no
Tlf: +47 926 42 848

I Fri Flyt treffer du rett og slett ski og turinteresserte lesere. Enkelt og effektivt.