Nå vil Oda Johanne bli blant de beste i slalom

Oda Johanne Stokstad Brødholt er i knallform foran årets windsurfsesong. Nå skal hun gi full gass i to grener.

Sist oppdatert 12. april 2016 kl 09.35
KLAR: Oda Johanne Stokstad Brødholt er klar for en ny sesong. Foto: Skjermdump
KLAR: Oda Johanne Stokstad Brødholt er klar for en ny sesong. Foto: Skjermdump

– Jeg drømmer om å holde meg i toppen, og ta 2. plassen i freestyle for tredje året på rad. Men det kommer veldig an på forholdene, så topp tre er i alle fall målet, sier Oda Johanne Stokstad Brødholt til Fri Flyt.

Den 26 år gamle windsurfstjerna fra Oslo har de siste årene ligget helt i verdenstoppen, med 2. plass i verdenscupen de to siste årene i freestyle. Den siste tiden har hun også begynt å satse på en ny gren - slalom.

Har du sett denne? Lær deg jibben

– Der er jeg veldig fersk, men prøvde meg på en verdenscup i fjor, og det gikk veldig bra. Jeg ønsker å gjøre mitt beste denne sesongen med litt prøving og feiling, sier Stokstad Brødholt.

Se Oda windsurfe her:

I FORM: Oda Johanne slapp nylig denne editen. 

Hun har satt seg et konkret mål i den nye grenen. Treningsopplegget har blitt lagt til Karibien.

– Etterhvert vil jeg være blant de fem beste i verden. Jeg har trent en del slalom her i Karibien, og testet meg med noen av de beste i verden. Jeg mangler erfaring, og litt mer taktikk. I rett strekk seiler jeg like raskt som dem, så dette blir spennende.

Stokstad Brødholt åpner verdenscupen i slalom i Sør Korea i mai. Der fortsetter reisen videre til Tyrkia, Fuerteventura, tilbake til Tyrkia, så til Danmark, før det hele avsluttes i Brasil.

Publisert 12. april 2016 kl 09.35
Sist oppdatert 12. april 2016 kl 09.35
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen