– Jeg drømmer om å holde meg i toppen, og ta 2. plassen i freestyle for tredje året på rad. Men det kommer veldig an på forholdene, så topp tre er i alle fall målet, sier Oda Johanne Stokstad Brødholt til Fri Flyt.

Den 26 år gamle windsurfstjerna fra Oslo har de siste årene ligget helt i verdenstoppen, med 2. plass i verdenscupen de to siste årene i freestyle. Den siste tiden har hun også begynt å satse på en ny gren - slalom.

Har du sett denne? Lær deg jibben

– Der er jeg veldig fersk, men prøvde meg på en verdenscup i fjor, og det gikk veldig bra. Jeg ønsker å gjøre mitt beste denne sesongen med litt prøving og feiling, sier Stokstad Brødholt.

Se Oda windsurfe her:

I FORM: Oda Johanne slapp nylig denne editen. 

Hun har satt seg et konkret mål i den nye grenen. Treningsopplegget har blitt lagt til Karibien.

– Etterhvert vil jeg være blant de fem beste i verden. Jeg har trent en del slalom her i Karibien, og testet meg med noen av de beste i verden. Jeg mangler erfaring, og litt mer taktikk. I rett strekk seiler jeg like raskt som dem, så dette blir spennende.

Stokstad Brødholt åpner verdenscupen i slalom i Sør Korea i mai. Der fortsetter reisen videre til Tyrkia, Fuerteventura, tilbake til Tyrkia, så til Danmark, før det hele avsluttes i Brasil.