Lær windsurfing av Oda Johanne Stokstad Brødholt

TATT AV VINDEN: Oda er ikke bare landets beste freestyler, hun er helt i verdenseliten. Nå skal den pedagogiske windsurferen fra Tomter lære oss å windsurfe.

Sist oppdatert 25. juni 2014 kl 14.43

I samarbeid med Oda Johanne Stokstad Brødholt lanserer Fri Flyt den nye programserien Tatt av vinden. Siden windsurfing er en komplisert sport med mye å sette seg inn i både når det kommer til utstyr og teknikk, skulle det være nok å ta tak i. Ideén med denne serien er å tilgjengeliggjøre erfaringen fra Oda og hennes nettverk av windsurfere. Her skal vi prate om alt fra hvordan du rigger, kommer i fotstroppene, jibber, tacker og hopper. Men vi gir oss ikke der. Oda er en rev på freestyle, så da skal vi selvsagt innom en god del freestyle-knep. Dessuten tar vi for oss både forlengs og baklengs loop. De første innslagene slippes på friflyt.no mandag neste uke. 

For noen år siden sa Oda nei til å fortsette i eliteserien i håndball og takket antakelig også nei til en fremtid på landslaget. En ny idrett grep tak 25-årigen. Lidenskapen til windsurfing ble raskt en besettelse og alle penger hun tjente gikk rett i nytt utstyr og reising. Leken ble som smått mer alvor og før hun visste ordet av det deltok hun i sin første verdenscup. Resultatet var bedre enn forventet og motivasjonen om mulig enda sterkere. Oda ble med på resten av verdenscupen og endte opp på en sammenlagt femteplass - på første forsøk. 

Tidligere denne uken åpnet hun sesongen med en svært imponerende tredjeplass etter sing eliminasjonen på Bonaire. 

Publisert 25. juni 2014 kl 14.43
Sist oppdatert 25. juni 2014 kl 14.43
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen