/ Topptur

Gå (ikke) alene

TOPPTURFEBER (EP2): – Gå alene på tur, sier Bård Smestad. Dermed bryter han også fjellvettregel nummer 7.

Sist oppdatert 12. mars 2018 kl 12.00
SOLOTUR: Bård Smestad går ofte på toppturer alene, og mener at andre også burde prøve det samme. Bilde: Christian Nerdrum
SOLOTUR: Bård Smestad går ofte på toppturer alene, og mener at andre også burde prøve det samme. Bilde: Christian Nerdrum

Bård Smestad slår et slag for soloturer i fjellet. Og med det bryter han fjellvettregel nummer syv allerede i andre episode av den nye programserien Toppturfeber. 

– Du må hele tiden kommunisere med deg selv og takle ting underveis uten å måtte spørre andre om hjelp. Det er en mestringsfølelse det også; å vite at du har taklet alt det der selv. Du er selvstendig. Dette fikser på på egenhånd, sier Bård i filmen. 

EPISODE 1: – Jeg er i overkant motivert

SE OGSÅ: – Ingen vaksine mot dette

LES OGSÅ: Kodeordet (en blogg og hvordan du får en venn ut av sofaen og ut på ski)

HØR: Podcast med helgens puddermelding

TOPPTURFEBER

Bård Smestad (47) er ikke frontfigur av den nye programserien Toppturfeber på grunn av sin uovertrufne faglige kunnskap om fjell og sikkerhet. Ei heller fordi skifilmskaperne vil ha ham på rollelisten i sine nye produksjoner. Bård er en ganske vanlig mann fra Trondheim med et normalt talent for skikjøring og god forståelse for snø, fjell og utstyr. Det som skiller ham ut, og som gjør at han er blitt frontfigur i den nye serien Toppturfeber er hans fabelaktige motivasjon til å komme seg ut på tur. 

Publisert 12. mars 2018 kl 12.00
Sist oppdatert 12. mars 2018 kl 12.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen