Nattens pudderjakt

TOPPTURFEBER (EP4): Dagene er korte, men løssnøen kjenner ingen forskjell på lys og mørke. På med hodelykten!

Sist oppdatert: 5. februar 2016 kl 08.59
Lesetid: 1 minutter

Bård Smestad er i full jobb som programvareutvikler i Kongsberg Gruppen, og rekker ikke ut før mørkets frembrudd. Ikke på denne tiden av året, ihvertfall. Løsningen er en fulladet hodelykt og et nærliggende fjell. Fri Flyt blir med på tur, og et ekstremt snøvær i det lille, sjarmerende alpinanlegget Tusten i Molde. 

EPISODE 1: – Jeg er i overkant motivert

EPISODE 2: Gå (ikke) alene

EPISODE 3: Topptur med randokongen

TOPPTURFEBER

Bård Smestad (47) er ikke frontfigur av programserien Toppturfeber på grunn av sin uovertrufne faglige kunnskap om fjell og sikkerhet. Ei heller fordi skifilmskaperne vil ha ham på rollelisten i sine nye produksjoner. Bård er en ganske vanlig mann fra Trondheim med et normalt talent for skikjøring og god forståelse for snø, fjell og utstyr. Det som skiller ham ut, og som gjør at han er blitt frontfigur i den nye serien Toppturfeber er hans fabelaktige motivasjon til å komme seg ut på tur. Bård vier stort sett all sin ledige tid til å komme seg ut. I fjor var 47-åringen på 52 uker på tur – på rad, innimellom jobb som programvareutvikler i Kongsberg Gruppen.

Publisert 5. februar 2016 kl 08.59
Sist oppdatert 5. februar 2016 kl 08.59
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen