Her er de nye GoPro-kameraene

GoPro avslører GoPro Hero 5.

Sist oppdatert: 19. september 2016 kl 20.01
NYE: Hero 5 Session (t.v.) og Black kommer i salg 2. oktober. Foto: GoPro
NYE: Hero 5 Session (t.v.) og Black kommer i salg 2. oktober. Foto: GoPro

– Med disse nye produktene innfrir vi virkelig løftet vårt om å gjøre det enkelt å fange og dele de magiske øyeblikkene i livet. HERO5s evne til å automatisk oppdatere bilder og videoer til en GoPro Plus-konto gjør det dramatisk mye enklere å redigere og dele gode øyeblikk på farten. Dette vil fullstendig endre måten folk på deling av bilder og video, sier Nick Woodman, administrerende direktør i GoPro.

Mandag ettermiddag lanserte actionkamera-giganten GoPro sine to nye flaggskip i kampen mot konkurrentene. I tillegg ble det klart at gjør et solid inntok i drone-kampen med Karma. I likhet med 4-versjonen kommer kameraene i black- og session-versjon.

Black-versjonen har touchskjerm, filmer i 4K, 12 megapiksel-fotokamera og skylagring på nye GoPro Plus. Session-versjonen filmer også i 4k-oppløsning, men har ikke touchskjerm. 

– Vi er også veldig fornøyde med å kunne lansere KARMA, som er mye mer enn bare en drone. Den tilbyr bildestabilisering i Hollywood-kaliber og får plass i en liten ryggsekk. Alt til bare 8499 kr. Den er superenkel å bruke, og du kan komme i gang umiddelbart, sier Woodman.

GoPro HERO 5 Black koster 4199 kroner, mens HERO 5 Session koster 3199 kroner. Salget starter 2. oktober.

Publisert 19. september 2016 kl 20.01
Sist oppdatert 19. september 2016 kl 20.01
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen