Merke: GoPro Hero 5

– Med disse nye produktene innfrir vi virkelig løftet vårt om å gjøre det enkelt å fange og dele de magiske øyeblikkene i livet. HERO5s evne til å automatisk oppdatere bilder og videoer til en GoPro Plus-konto gjør det dramatisk mye enklere å redigere og dele gode øyeblikk på farten. Dette vil fullstendig endre måten folk på deling av bilder og video, sier Nick Woodman, administrerende direktør i GoPro.

Mandag ettermiddag lanserte actionkamera-giganten GoPro sine to nye flaggskip i kampen mot konkurrentene. I tillegg ble det klart at gjør et solid inntok i drone-kampen med Karma. I likhet med 4-versjonen kommer kameraene i black- og session-versjon.

Black-versjonen har touchskjerm, filmer i 4K, 12 megapiksel-fotokamera og skylagring på nye GoPro Plus. Session-versjonen filmer også i 4k-oppløsning, men har ikke touchskjerm. 

– Vi er også veldig fornøyde med å kunne lansere KARMA, som er mye mer enn bare en drone. Den tilbyr bildestabilisering i Hollywood-kaliber og får plass i en liten ryggsekk. Alt til bare 8499 kr. Den er superenkel å bruke, og du kan komme i gang umiddelbart, sier Woodman.

GoPro HERO 5 Black koster 4199 kroner, mens HERO 5 Session koster 3199 kroner. Salget starter 2. oktober.