– Dette er rekordraskt. I fjor ble det utsolgt 1. april, og tidligere har det egentlig aldri blitt solgt helt ut. Det har gått seks salgsdager nå, og allerede første dagen solgte vi rundt 300 pass, sier prosjektleder i Fri Flyt, Lisa Kvålshaugen Bjærum.

Tirsdag kveld ble det siste av totalt 500 pass solgt, og festivalen var dermed full. Strynefestivalen arrangeres fra 11.-14. juni på Folven camping på Stryn, og kombinerer altså en rekke ulike aktiviteter sammen med god festivalstemning. Dessuten kan du kjøre frikjøringskonkurransen Freeline Jam - som fortsatt er åpen for påmelding.

– Hvorfor vil folk så gjerne til Stryn?

– Det er en festival som har gått over mange år, og det bygges opp en slags merkevare. Så blir folk gira, og ordet sprer seg. Det er veldig mange store vennegjenger som drar dit. Det er jo også spesielt med ski, klatring, kajakk, sykling og alt på ett sted, sier Bjærum.

Bjærum trekker også frem den gode stemninga på festivalen.

– Folk kan være litt halv-crazy der. Det har mye med hvordan Fred Syversen også driver campingen der. Man kunne ikke hatt en sånn festival på en annen camping i Stryn.

Har du kjøpt billett? Da er dette noe av det som venter deg: