Byggingen av snø er godt i gang, og Norges første innendørs skisenter skal etter planen åpne allerede i januar 2020. Nå er det også klart at Olav Thon bygger hotell helt inntil helårsanlegget, med mulighet for ski-inn/ski-out.

– Vi gleder oss til å ferdigstille Thon Hotel Snø. Dette er et helt spesielt prosjekt. Fra resepsjonsområdet og restauranten kan gjestene våre se rett inn i helårsarenaen, med utsikt over alpinbakken og langrennsløypene. Her blir det ski-inn/ski-out, rett fra hotellet, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, i en pressemelding.

Annonse
SNO-Hotell
SNO-Hotell

SATSER: Slik skal hotellet se ut. Ski-in/ski-out-hotellet vil tilby ca. 300 gjesterom. Illustrasjon: Hille Melbye Arkitekter AS

Skihallen har svært kapitalsterke eiere, med blant annet Stein-Erik Hagen og Selvaag. Snø er en del av en større utbyggingen av området i utkanten av Oslo. Nå tar altså også OlavThon del i planene, noe mer indirekte.

Selve hotellet skal åpne i 2021, men Thon skal også stå for driften av en del fasiliteter inne i selve skianlegget.

– Bydelsprosjektet Snøporten er innovativt. Her bygges det ikke bare skiarena og hotell, men en helt ny bydel. Det tilbys en rekke aktiviteter som passer for barnefamilier, bedrifter, idrettsutøvere og vennegjenger. Vi skal også drifte restauranten og konferansesenteret inne på SNØ, og dette åpner allerede i januar 2020. Det gleder vi oss til, sier Thorvaldsen.