/ Snø

Stenger Snø igjen etter koronatiltak

Innendørsskianlegget Snø har blitt hardt rammet av koronakrisen. Nå stenges dørene på nytt etter nye tiltak fra regjeringen.

Sist oppdatert: 15. desember 2021 kl 09.33
Snø
STENGES: Snø må stenge på nytt på grunn av nye koronarestriskjoner. Foto: Snø
Lesetid: 1 minutter

– Denne mailen hadde vi håpet vi aldri skulle måtte sende ut igjen, skriver Snø denne uken.

Etter et drøyt halvår med åpne skibakker må Snø på Lørenskog igjen stenge dørene etter at regjeringen innførte drastiske koronatiltak på grunn av den økte smitten av koronamutasjonen Omikron.

– Ifølge myndighetenes nye koronatiltak er vi igjen pålagt å stenge dørene til snøsonen midlertidig. Snøsonen vil derfor være stengt fra og med i morgen 15. desember til og med 12. januar 2022, skriver Snø i en melding til sine medlemmer.

Det betyr altså ingen ski- eller snowboardkjøring på Snø på starten av denne vinteren.

Snø stopper samtidig trekk av medlemsavgift (Snø opererer med månedspris og ikke et fast årlig beløp slik det er vanlig for skianlegg å gjøre).

Siden Snø er innendørs har skianlegget levd under strengere regler enn andre skianlegg i Norge. Det betyr at anlegget var stengt fra 12. november til 20. juni i fjor. Regnskapstallene viste et blodrødt resultatet med minus 70 millioner kroner.

Nå går de altså minst en måned til med stengt skianlegg.

Publisert 15. desember 2021 kl 09.33
Sist oppdatert 15. desember 2021 kl 09.33
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen