/ Rauland

Vierli åpner igjen

Kommende helg kan du kjøre i Emil Fossheims film-park på Vierli!

Sist oppdatert: 5. mai 2015 kl 07.45
PROFFPARK: Vierli lover Norges feteste terrengpark når de reåpner til helgen –og Len Roald Jørgensen er en av gutta som er på plass. Foto: Frode Sandbech
PROFFPARK: Vierli lover Norges feteste terrengpark når de reåpner til helgen –og Len Roald Jørgensen er en av gutta som er på plass. Foto: Frode Sandbech
Lesetid: 1 minutter

– Det snør fortsatt på Vierli, og Emil Fossheim holder på å bygge Norges feteste vårpark til kjente snowboardstjerner som holder på med innspilling til sin neste snowboardfilm, sier salgs- og markedssjef på Vierli, Elisabeth Tellefsen.

Hun melder om strålende forhold i det veste anlegget i Telemark, men også at de største elementene er forbeholdt filminnspiling og proffer.

– Det har kommet en del nysnø i dag samtidig som vi har bygget en del nye elementer i parken. En del av elementene er så store og avanserte at de er forbeholdt profesjonelle kjørere, men vi har også noen linjer for nybegynnerne, sier hun.

Parken er altså åpen 9. og 10. mai, og det blir muligheter for å shredde med folk som Ståle Sandbech, Alek Østreng, Torgeir Bergrem og Len Roald Jørgensen. Dagskortprisen blir relativt letthåndterlige 135 kroner.

Publisert 5. mai 2015 kl 07.45
Sist oppdatert 5. mai 2015 kl 07.45
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen