«Vestlendingene som lot skistøvlene stå i helga gjorde en bommert»

Myrkdalen ga leken skikjøring i helga.

Sist oppdatert: 5. desember 2016 kl 12.48
LEKENT: Myrkdalen i helga. Foto: Olav Tarjei Valebjørg
LEKENT: Myrkdalen i helga. Foto: Olav Tarjei Valebjørg

De vestlendingene som valgte å la skistøvlene stå i helga gjorde en bommert. En del av medarbeidere i Fri Flyt har hatt for fast vane og legge sesongstarten til Myrkdalen, og det har normalt gitt pudder til puppa og smil fra øre til øre. Et kortvarig mildvær og sterk vind gjorde at forventingene ikke var helt på topp dette året, men hytta var allerede booket lenge i forveien, og lommeboka tilsa heller ikke at det var rom for å snu bilen mot nord og booke enda en hytte.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

DSC_000008[1]
DSC_000008[1]

GOD DAG: Lørdagen var fantastisk i Myrkdalen. Foto: Olav Tarjei Valebjørg

Snap og Instagram bilder fra Nordvestlandet og Trøndelag tikket inn i det vi var på vei over fjellet i retning Myrkdalen på fredag. Det fikk tvilen til å ulme, men vi satsa heller alle kortene på god karma skulle gi oss noe tilbake, og av og til kommer du veldig langt med tro.

Lørdagen gav ”the dark valley” oss fantastiske forhold i de retningene som ikke var vindpåvirket. Skogen var også helt rå på de rette stedene. Nå når det er så lite snø, så kommer elementene i skogen mye bedre frem, og det gjør terrenget veldig lekent.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Myrk
Myrk

IKKE PUDDER: Det var ikke pudder i Myrkdalen, men skogen ga synlig og lekent terreng. Foto: Magnus Hovden Utkilen

Det var på ingen måte noen pudderfest, men vi fikk helt sikkert likevel et tresiffret antall gode svinger gjennom helgen. Mer enn nok i alle fall til at vi var enige om at det var vel verdt å bruke 12 timer tur-retur Oslo – Voss.

I bilen hjemover, tenkte jeg for meg selv at det vel er det skiglede i bunn og grunn handler om. Nettopp gode skiopplevelser sammen med gode venner, kombinert med en liten dose forventningsstyring. 

Publisert 5. desember 2016 kl 12.48
Sist oppdatert 5. desember 2016 kl 12.48
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen