/ Hovden

– Har kommet et kraftig snøfall på Hovden

Hovden Alpinsenter kan juble over snøfest.

Sist oppdatert: 12. januar 2017 kl 13.01
NYSNØ: Det har kommet mengder med nysnø på Hovden. Foto: Andreas Løve Storm Fausko
NYSNØ: Det har kommet mengder med nysnø på Hovden. Foto: Andreas Løve Storm Fausko
Lesetid: 2 minutter

– De to siste dagene har det kommet et kraftig snøfall her på Hovden. Det har åpnet muligheter for litt ordentlig puddershred, sier Andreas Løve Storm Fausko i Hovden Alpinsenter.

  • Se bilder i galleriet nedenfor.

Forholdene på Hovden i Setesdal har variert enormt siden sesongstarten i midten av november. Selv om skianlegget fikk nysnø den gang, har store deler av vinteren til nå vært preget av mildvær. Denne uken har derimot snøen lavet ned i skianlegget.

Storm Fausko var ute i skisenteret torsdag formiddag, og sier vinden setter en liten demper på snøfesten. Likevel ser det ut til at helga vil bli god for skisenteret i Aust-Agder.

– Akkurat i dag blåser det ganske kraftig på toppen, så stolheisen er stengt. Men både t-trekket, skogstrekket og tusseland er åpent. Vestheisen er fortsatt stengt, men om man går 10 minutter på beina så er det masse urørt terreng å by på vestsiden. Det er ventet at vinden skal løye i løpet av kvelden og i morgen er det meldti sol og relativt vindstille. Dermed kommer stolheisen til å gå og områdene for å kjøre urørt terreng blir enda større, sier Fausko.

Fredag er det ventet et lite snøfall til på Hovden, mens helga vil by på kuldegrader og delvis overskyet og sol.

Bildene nedenfor er tatt på vestsiden av anlegget.

Publisert 12. januar 2017 kl 12.32
Sist oppdatert 12. januar 2017 kl 13.01
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen