– Stemningen var utrolig bra da vi hadde HSG Super Session gallapremiere i kinosalen på Hovden Grendehus. Utøverne har gjort en strålende jobb. Vi hadde mange kategorier, men prisen for beste dit endte til slutt opp med 2. klasse freeski, sier trener på Hovden Skigymnas, og frikjører Svein Olav Lien.

I løpet av sesongen har elevene ved Hovden Skigymnas, som blant annet huser Henning Hansen Pytte, Eirik Moberg og Mats Liland, hatt et prosjekt om å lage den beste editen. Det ble litt slutt 2. klasse som vant, med editen "Snille Gutter".

Her er juryens begrunnelse (på orginalspråket):

"Med utøvarar som har hevda seg i noregstoppen gjennom heile sesongen var det store forventningar til kva denne gjengen skulle finne på i år. Forventningane gjekk over alle forventningar. Kreativ køyring og ufatteleg skikontroll viser dei alle på sin eigen måte. Med gjennomført redigering som seier at ein av utøvarane redigera til 5 i natt tross skrivedag i norsk dagen derpå, er ingenting overlatt til tilfeldighetane, noko det sjeldan er når denne gjengen står på ski. Gjennomført frå A til Å, og ufatteleg gode prestasjonar frå alle på laget går prisen for årets ”Supersession edit” til 2. Klasse freeski. Gratulerer! "

Se editen her: