Rekordbra sesong på Folgefonna

Til tross for at store deler av parken skal stenges, er det fortsatt prima føre på breen over Hardangerfjorden.

Sist oppdatert: 16. juli 2018 kl 09.09
FONNA: Utsikten ingen blir lei av. Foto: Martin Stensrud
FONNA: Utsikten ingen blir lei av. Foto: Martin Stensrud
Lesetid: 1 minutter

I helgen var det nattefrost i skisenteret og til tross for en av de varmeste sommerene i manns minne, greier de fortsatt å holde greit på snøen.

– Akkurat nå er det perfekte sommerskiforhold, vi kan ikke huske en like fin sommer på Fonna. Hovedparken ble stengt nå på søndag, men vi beholder mindre seksjoner ut juli og det er åpent for alle. I august blir det hovedsakelig traseer for treningsgrupper, sier daglig leder Andreas Skogseth.

DSC_0811
DSC_0811

SHRED: Til tross for mye snøsmelting og lite snø, har Mushroom crewet holdt parken godt ved like. Foto: Martin Stensrud

I år har de hatt rundt 450 gjester om dagen, både parkkjørere, turister og ikke minst alpintlag fra hele verden. Det er per nå er det over 200 amerikanske og kanadiske utøvere som er på fonna for å trene til neste sesong, neste uke kommer både det sveitsiske og det tyske world-cup lagene.

– Vi har hatt flere camper hele uken og sist uke hadde vi også en freestyle camp fra København på besøk, det er ganske kult avslutter Andreas.

Publisert 16. juli 2018 kl 09.09
Sist oppdatert 16. juli 2018 kl 09.09
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen