– Lite som slår Folgefonna i sol

Anders Backe, og det norske freeskilandslaget, har brukt den siste tiden på Folgefonna - som har levert perfekte sommerskiforhold.

Sist oppdatert 19. juni 2020 kl 15.53
Folgefonna
FONNA: Slik har forholdene vært på Folgefonna den siste tiden. Foto: Kalle Hägglund

Folgefonna var det første sommerskianlegget som åpnet i år, med åpne skiheiser allerede fra 1. mai. Den siste tiden har skianlegget i Jondal også levert strålende sommerskiforhold for gjester, som den siste tiden har inkludert Anders Backe og freeskilandslaget.

– Det var fett å være tilbake på Folgefonna. Man har jo sett bilder av enorme brøytekanter siden i våres og det er fortsatt mye snø i forhold til hvor man er i kalenderen Det er lite som slår Folgefonna i sol!, sier Anders Backe.

Det har vært usikkerhet rundt hvordan byggingen av parken ble i år, etter at de opprinnelige planene ble endret. Nå melder Backe om god park i skianlegget.

– Rå park de har bygd opp! Leken, god flyt og prima sommerpark med 4 rail og jib seksjoner fra toppen og avslutter med "trippel-linja” som nå har to medium rød hopp som er enkle og gode å kjøre på og som samtidig gir mulighet for god luft!

Se bilder fra Backes opphold under Sebastian Schjerves blogg fra Fonna:

Publisert 19. juni 2020 kl 15.49
Sist oppdatert 19. juni 2020 kl 15.53
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen