Det har vært mange versjoner ute blant folket om Folgefonna og parkmulighetene foran årets sesong. Nå er det klart at Emil Fossheim skal lage parken på Fonna og han vil allerede i midten av mai være på plass for å starte bygging av hopp og rails flere hopp.

I vinter har Emil Fossheim vært parksjef på Geilo, men når sesongen nå snart avsluttes, vender han nesen mot Vestlandet og Folgefonna som kan skilte med like mye snø som i fjor, og som etter planen åpner 1. mai.

Annonse

- Jeg regner med å være på plass på Folgefonna i midten av mai, og vil da starte med å lage et barnehopp, et medium stort hopp og kanskje en bigjump, men jeg skal og i gang med sveiseapparatet for å få laget noen nye rails slik at det allerede tidlig i sesongen blir et brukbart tilbud til snowboardere og jibbere, sier Emil Fossheim.

I fjor ble det sagt at Folgefonna ikke ville satse så mye på park, men dette er altså bare tull, for Emil Fossheim vil gjøre sitt til at det skal bli den beste sommeren noen gang for snowboardere og jibbere.

- Folgefonna har et enormt potensial, og jeg tror at dette kan bli den beste sommeren på Fonna noen gang. Jeg skal i alle fall gjøre mitt for at det skal kunne bli det, sier Emil Fossheim.

For de som kjenner Emil Fossheim, så vet de at han er en av gutta i bakken, og lytter til andre når det gjelder hvordan rails og hopp bør være.

- Jeg liker å kjøre med andre i bakken og lytter til de meninger som kommer. Er det folk som har gode ideer å komme med, så tar jeg de gjerne med på råd, sier Fossheim.

I juni blir det som vanlig camp på Folgefonna og Emil Fossheim kan love mange spennende rails og hopp også i den sammenheng.

- Jeg vil gjøre alt jeg kan for at det skal bli en god camp og kan love mange heftige effekter i bakken. De som var med i fjor, skjønner nok litt hva jeg snakker om, sier en meget entusiastisk Fossheim.

Emil Fossheim skal etter planen jobbe med parken på Fonna til ut i august.