Det er frarådet å legge turen utenfor egen kommune, og de aller fleste skiheisene i landet holder stengt. Dermed finner folk andre måter å få kommet seg på ski på. 

Wyller har derfor blitt Oslos nye toppturdestinasjon, og i tillegg til Skipatruljen har også kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og prinsesse Ingrid Alexandra funnet veien til topps.

Annonse

– Jeg kom meg til toppen gitt. #sneglefart, skriver kronprinsesse Mette-Marit på sin Instagram-konto. 

Det er en lite skjult hemmelighet at kongefamilien er både gode, og interesserte i stå på ski. På denne tiden av året har kronprinsen vært på High Camp ved flere anledninger, og er dyktig på telemarkski. I tillegg til flere toppturer på våren pleier familien også ofte å reise til surfedestinasjoner. Nå ble det altså kortreist topptur fra sin base på Kongseteren i Oslo. 

Forøvrig kan vi se at prinsesse Ingrid Alexandra kjører/går på Line Pandora-ski (lest test av de her), mens kronprinsesse Mette-Marit har et par Black Crows. 

– Husk å ta vare på hverandre og vær 2 meter unna de dere er veldig glad i, men ikke bor sammen med, og alle andre også, er oppfordringen fra familien.