Her er deler av kongefamilien på topptur i Wyller

I likhet med flere andre skiinteresserte osloborgere fant kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og prinsesse Ingrid Alexandra veien til Wyller denne uka.

Sist oppdatert 8. april 2020 kl 08.52
Kongefamilien
PÅ TUR: Her er kongefamilien på vei til topps i Wyller. Foto: Skjermdump/Instagram

Det er frarådet å legge turen utenfor egen kommune, og de aller fleste skiheisene i landet holder stengt. Dermed finner folk andre måter å få kommet seg på ski på. 

Wyller har derfor blitt Oslos nye toppturdestinasjon, og i tillegg til Skipatruljen har også kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og prinsesse Ingrid Alexandra funnet veien til topps.

– Jeg kom meg til toppen gitt. #sneglefart, skriver kronprinsesse Mette-Marit på sin Instagram-konto. 

Det er en lite skjult hemmelighet at kongefamilien er både gode, og interesserte i stå på ski. På denne tiden av året har kronprinsen vært på High Camp ved flere anledninger, og er dyktig på telemarkski. I tillegg til flere toppturer på våren pleier familien også ofte å reise til surfedestinasjoner. Nå ble det altså kortreist topptur fra sin base på Kongseteren i Oslo. 

Forøvrig kan vi se at prinsesse Ingrid Alexandra kjører/går på Line Pandora-ski (lest test av de her), mens kronprinsesse Mette-Marit har et par Black Crows. 

– Husk å ta vare på hverandre og vær 2 meter unna de dere er veldig glad i, men ikke bor sammen med, og alle andre også, er oppfordringen fra familien.

Publisert 8. april 2020 kl 08.52
Sist oppdatert 8. april 2020 kl 08.52
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen