/ Folk

Ingrid Alexandra - Tronearving og norgesmester

Prinsesse Ingrid Alexandra av Norge er tronearving - men hun er også en svært ivrig skikjører og surfer. Hun er blant annet norgesmester i surfing.

Prinsesse Ingrid Alexandra har hevdet seg i flere frikjøringskonkurranser som junior, og ble i 2020 norgesmester i surfing på Jæren.

Prinsessen har også vist frem interessen for ski ved en rekke anledninger, blant annet da hun var på topptur i Wyller sammen med kongefamilien.

Da Prinsesse Ingrid Alexandra ble konfirmert, fikk hun ski fra Evi i konfirmasjonsgave.

Hvilke aktiviteter driver Prinsesse Ingrid Alexandra med?

Prinsesse Ingrid Alexandra er en veldig ivrig surfer og frikjører. Hun har flere gode resultater fra skikjøring, men er blant annet norgesmester i surfing.

Kjører Ingrid Alexandra på ski?

Prinsesse Ingrid Alexandra er en ivrig skikjører, i likhet med sin far Kronprins Haakon. Da Prinsesse Ingrid Alexandra ble konfirmert, fikk hun ski fra Evi i gave.

Står Prinsesse Ingrid Alexandra på ski i Oslo?

Under koronapandemien delte kronprinsesse Mette-Marit et bilde av kongefamilien sammen, som viste Prinsesse Ingrid Alexandra på ski sammen med familien i Wyller.

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen