/ Folk

Candide Thovex tilbake med ny skifilm

Det har vært stille i et år fra viral-kongen Candide Thovex sin kanal, men i forrige uke la han ut en, som vanlig, rå kortfilm.

Sist oppdatert: 3. februar 2021 kl 15.18
Candide Thovex
NY FILM: Se Candides nyeste skifilm. Foto: Skjermdump
Lesetid: 1 minutter

Få har sprengt internett like mye som Candide Thovex de siste årene. Men på Youtube-kanalen har det vært stille siden han la ut filmen om den kinesiske mur. Men i forrige uke kom et nytt klipp.

For Thovex er det vanskelig å overgå seg selv, men det er alltid fint å se skistjernen kjøre i hjemanlegget La Clusaz i Frankrike. I klassisk Candide-stil blir han fulgt av kameramann Aziz Benkrich.

Candide Thovex er blant annet kjent for viralfilmene One of those days, som blandet spektakulær skikjøring med like spektakulær filming. Også brant han opp internett da han gjorde en mildt sagt vill Audi-reklame.

Denne filmen er kanskje altså ikke av like stort kaliber, men det er fint å se at han er tilbake - selv om han riktig nok er aktiv med korte klipp i andre sosiale medier.

Candide Thovex er også aktuell med sitt nye klesmerke, Candide Collection.

Se filmen her:

Publisert 3. februar 2021 kl 15.18
Sist oppdatert 3. februar 2021 kl 15.18
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen