– Fikk lyst å lage en kortfilm, som jeg aldri har gjort før. Jeg kjøpte meg et Gopro 8 og ville prøve lage det så billig som mulig, i tillegg til så artig og lekent som mulig, sier Robert Ruud til Fri Flyt.

Denne uken kom traileren til kortfilmen Posiva, som han lager sammen med Karl-Kristian Muggerud, stjerne fra blant annet Supervention 2. De lover en film med minst mulig prating.

Annonse

– Hovedmålet er å lage en film uten dødtid. Her skal det rett på sak, null snakk, bare masse skikjøring. Jeg selv vil ikke se en film hvor 70 prosent er snakk om hvor mange dager de har venta og hvor mange bomturer de har hatt dit. Vil prøve å lage en film som gjør deg stoka på å shredde. Den blir kort og artig og vil passe perfekt til frokosten for å få opp stoken!

Filmen er Robert Ruuds første større prosjekt, og han sier at den er planlagt å komme i oktober.

– Hvor har du filma?

– Målet var jo filme mange forskjellige plasser, men ettersom korona kom da jeg hadde tenkt å flytte litt mer på meg så ble det ikke helt som planlagt. Ål, Hodlekve og Geisdalen.

– Hvem får vi se i filmen?

– Konseptet er at Karl-Kristian Muggerud og meg som hovedpersoner, og at vi er rundt å kjører med kompiser. Adrian Tøien, Siver Voll, Rafael Garrido og mange fler er med! Et norsk stjernespekket show.

Musikken er forøvrig laget av Black Debbath, som de får lov å bruke i filmen. De skal visstnok være fornøyd med traileren også.

Se traileren her: