Ukas episode er den sjette i sesong åtte. Under funner du link til alle årets epsioder og nederst; Ukas godbit; War Story.

Episode 1 - ICELAND
Island har verdens yngste landmasse og et paradis for skikjørere. Skilinjene går rett ned mot det røffe havet i nordatlanteren. Se episoden hvor Mark Abma, Chris Rubens og Andreas Fransson besøker Artic Heli skiing på Troll peninsula.

Episode 2 - CMH DREAMLAND
CMH i Canada er de som har drevet lengst med heli-skiing og de claimer at de har verdens beste skogskjøring. Se episoden og se om det er sant.

Episode 3 - Rusutsu SuperNatural
Drømmer du om å kjøre pudder i Japan. Denne episoden får deg til å drømme enda mer. Bli med salomon gjengen når de er først ute til å teste den nybygde terrengparken midt i skaugen.

Episode 4 - LATE
Hver sesong har vi håpet om at dette skal bli den beste sesongen noensinne. Når snøen aldri kommer vil skifolket gjøre mye sykt for at det skal skje. Og når det faktisk skjer så...

Episode 5 - THE CONTROLLER
Vi blir med skredekspert Kevin Fogolin med på jobb og ser noen av de mest spektakulære fjellene på jorden og ser et av de mest imonerdene skredene som er fanget på film.

EPISODE 6 - War Story: