– Kjæresten min, Astrid, og jeg har hatt skiferie i jula. Planen var å være litt i Hallingdal, og litt i Sogndal, og det klaffa egentlig kjempegodt. Vi hadde noen kjempefine dager med turer i Sogndal og Jostedal over jul. Fikk kjørt noen store fine linjer på helt fantastisk føre, sier Lindkjølen.

I tillegg ble det jibbing for frikjøreren.

Annonse

– Fikk i tillegg inn en liten railsesh på både snowboard og ski den dagen det var dritt der. Kan bekrefte at det er nøyaktig like gøy å hike et pvc rør nå som det var for 15 år siden.

I likhet med flere denne sesongen, la de også inn en tur til Hemsedal. Der har skiforholdene stort sett vært gode siden sesongstarten.

– Når det nærma seg nyttår dro vi over fjellet igjen til Hemsedal. Der var det ganske nice føre, men de beste dagene fikk vi likevel på noen dagsturer til Høgevarde, der det var kommet ca. dobbelt så mye snø som i Hemsedal.

Om musikken sier Lindkjølen følgende: 

 – Det er litt lettere å ha med seg akustisk enn elektrisk gitar på sånne turer som dette, ideen til denne editen kom på julaften når jeg satt og klimpra litt på kveldstid.

Se editen her: