Norrøna signerer Midtbø, Hargin og Wiig

Norrøna endte 2012 med å avsløre flere nye navn til deres team, og de ​​fortsetter trenden inn i det nye året med å signere signering superklatreren Magnus Midtbø.

Sist oppdatert 11. januar 2013 kl 13.58
NORSK PÅ NORSK: Magnus Midtbø er ung, ambisiøs, motivert og leken. Nå er han dessuten på team med Norrøna.
NORSK PÅ NORSK: Magnus Midtbø er ung, ambisiøs, motivert og leken. Nå er han dessuten på team med Norrøna.

Midtbø er regjerende norsk mester siden 2005, og har konkurrert i toppen av World Cup i år. Han er en av få i verden som har klatret 9b. Tidligere i vinter avslørte Norrøna at de har tatt inn snowboard-ess Andreas Wiig på laget og dessuten Freeride verdensmester på ski Christine Hargin fra Sverige. 

– For meg skiller Norrøna seg ut positivt gjennom årelang støtte av de beste norske klatrere gjennom de siste tiårene. Det føles som et trygt valg og en langsiktig investering. Jeg er veldig kresen når det kommer til klatrebekledning, og som en del av Norrønas team betyr det at jeg kan ha på meg slitesterk, teknisk bekledning, samtidig som jeg deltar i den videre utviklingen av klærne, sier Midtbø.

Teamsjef Chris Holter sier at Midtbø skal bruke den nye Falketind linjen som vil bli lansert i desember 2013.

Publisert 11. januar 2013 kl 13.58
Sist oppdatert 11. januar 2013 kl 13.58
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen