Midtbø-slekten dominerer

Magnus Midtbø vant oppskriftsmessig herreklassen under norgescup i klatring i Bergenshallen.Også lillesøster Hannah vant sin klasse.

Sist oppdatert: 25. januar 2005 kl 15.10
Lesetid: 1 minutter

Magnus datt av rett før toppen på den svært tunge finaleruten, som holdt graden 9-/9. Sindre Sæther fra Romsdalen (klatrer for Bergen Klatreklubb..) fulgte hakk i hæl og datt av et tak lavere. Lillesøster Hannah Midtbø toppet ut i finaleruten for juniorjentene, og var helt suveren i denne klassen.

Magnus Mitdbø ble nylig kåret til årets klatrer på nettsiden steepstone.com, blant sin seier i European Youth Cup. Han har nylig fått et kjærkomment stipend fra Olympiatoppen som første norske klatre gjennom tidene.

Bergen Klatreklubb har i det hele tatt en voldsomt overtak på andre klubber om dagen. Det ble tredobbelt BKK på pallen i herreklassen da Jon Egil Auestad havnet på tredjeplass. Eli Ringstad Skeid (BKK) havnet på andreplass bak Malin Folkestad fra Sunnmøre i damer senior. Også i herrer junior ble det seier med skarre-r. Kristoffer Thorbjørnsen (Bergen Klatreklubb) var litt vassere enn Eirik B. Olsen fra Tromsø og stakk av med seieren i superfinalen som måtte til for å skille de to. Linn Karin Stendal stilte for anledningen i herreklassen, og kom på en sterk sjetteplass.

Publisert 25. januar 2005 kl 15.07
Sist oppdatert 25. januar 2005 kl 15.10
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen