XFree avlyst på grunn av dårlige forhold

Årets nest siste norgescup-renn ble avlyst på grunn av dårlig vær.

Sist oppdatert: 22. april 2017 kl 20.20
AVLYST: XFree ble avlyst - kjørerne dro heller til Strandafjellet. Foto: Kyrre Buxrud / X2
AVLYST: XFree ble avlyst - kjørerne dro heller til Strandafjellet. Foto: Kyrre Buxrud / X2
Lesetid: 1 minutter

– XFree ble desverre avlyst i dag grunnet snøskredfare og dårlige forhold, sier Lise Musum Stangvik, kommunikasjonsansvarlig i X2 til Fri Flyt.

XFree var en av fem renn i årets Norgescup, og var en del av festivalen X2 i Volda. På grunn av utfordrende forhold i området ble det altså nødt til å avlyse konkurransen. 

– Dette er selvfølgelig veldig synd og kjedelig, men sånn er det. Vi gjorde det vi kunne, fulgte med på forholdene og utsatte så lenge vi kunne med å avlyse i tilfelle det kunne snu. Været kan vi dessverre ikke styre, og vi satser på å komme sterkt tilbake neste år, sier grenleder Håvard Nesse i en pressemelding.

Konkurransen ble først utsatt fra fredag til lørdag på grunn av værforholdene.

I fjor var det Mary Birkeland og Ville Aarseth som stakk av med seieren.

Siste rennet i Norgescupen er Røldal Freeride Challenge neste helg. Det er Stinius Skjøtskift som leder sammenlagt så langt foran Peter Hørte og Frikk Tore Kristiansen.

Det dumpet derimot snø på Strandafjellet, og flere av kjørerne valgte å dra dit. Se både Strandafjellet-kjøring og mye annet fra X2-lørdagen i galleriet nedenfor:

Publisert 22. april 2017 kl 20.20
Sist oppdatert 22. april 2017 kl 20.20
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen