Vi gir bort et par Salomon Shift til en verdi av 6 000 kroner til årets beste skibilde! Bindingen beskrives som intet annet enn en revolusjon innen toppturbindinger på grunn av kombinasjonen av gode kjøreegenskaper og tech-kompatibilitet.

L40558500_0_T SLAB SHIFT MNC_Blue_Black_G18.jpg.original8
L40558500_0_T SLAB SHIFT MNC_Blue_Black_G18.jpg.original8
Annonse

 

FET PREMIE: Salomon Shift.

Send inn ditt beste skibilde fra skiåret 2018. Bildet må være tatt mellom 1. januar og 1. desember. Frist for å sende inn er mandag 3. desember klokka 12, og alle bildene publiseres på friflyt.no. Bildet sendes på e-post til nett@friflyt.no, og det må inkluderes navn på den eller de som er på bildet, og hvor og når det er tatt. Skriv Salomon fotokonkurranse i emnefeltet på e-posten.

En jury bestående av Tore Meirik, og Magnus Utkilen fra Fri Flyt, sammen med Joakim Dokka fra Salomon-importør Amer sports plukker ut fem finalebilder, og leserne stemmer fram sin favoritt som ender opp som vinner, som kåres i løpet av desember. Eneste kravspec er at bildet må være skirelatert, og tatt i løpet av 2018. 

Alle bildene blir publisert på friflyt.no, og de fem finalebildene også på Fri Flyts Facebook og Instagram

Interessert i utstyr? Les våre siste saker om Norrøna.

Lykke til!

MattiasFredriksson_2445
MattiasFredriksson_2445

GJØR SOM TOWNSEND: Med premien fra Salomon kan du bli omtrent like rå som frikjøringsstjerna Cody Townsend. Foto: Mattias Fredriksson