Glacier Lines - Spektakulær isbrekjøring på Film Tour

Jostedalsbreen på sitt fineste

Husker du gjengen som kjørte i temmelig vanvittig isbre-terreng på fjorårets Film Tour? Vel, i år er de tilbake med ny film som er lengre, bedre og (tro det eller ei) enda mer spektakulær.

Sist oppdatert 25. august 2023 kl 10.46
Spektakulære omgivelser! Foto: Paul Norheim
Spektakulære omgivelser! Foto: Paul Norheim

Programmet for høstens Fri Flyt Film Tour er i ferd med å offentliggjøres, og siste film som er klar er Glacier Lines, med de ikke helt ukjente råtassene Lars Storli, Martin Thorvaldsen Venedik og Espen Mo Hagesæther. Nok en gang herjer de i mildt sagt spektakulært terreng på Jostedalsbreen.

Sammen med fotograf Paul Norheim er ikke målet å bare kjøre ski ned de farlige brefallene, men også å oppdage og kjøre frikjøringslinjer fra toppen til bunnen av iskjempene.

Se galleri fra filmen - og traileren ser du nederst:

Fri Flyt Film Tour starter i Sauda 23. September. I tillegg til Glacier Lines er også filmene Late Bloomers, Light Lines og Boom Baby avslørt fra programmet, som består av totalt seks skifilmer. 

Publisert 25. august 2023 kl 10.40
Sist oppdatert 25. august 2023 kl 10.46
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen