Her er det tre meter snø nå

Skal du kjøre pudder er det et sted som gjelder nå - og det er over dammen.

Sist oppdatert 18. november 2015 kl 11.08
PUDDER: Dette bildet fra 12. november viser at snøen allerede har ligget en stund i Revelstoke. Foto: Revelstoke Ski Resort
PUDDER: Dette bildet fra 12. november viser at snøen allerede har ligget en stund i Revelstoke. Foto: Revelstoke Ski Resort

– BC er definitivt stedet å være akkurat nå. Vi har akkurat rundet 300 centimeter med snø, sier skisenteret Revelstoke på sin Facebook-side.

For det er anleggene i British Columbia som har mest snø i Amerika. På toppen av Revelstoke ligger det tre meter snø, og anlegget åpner om 11 dager. Ifølge snowbrains.com er det området i Amerika med mest snø akkurat nå.

Men de er langt fra alene i snøkalaset; Mt. Baker i Washington åpner heisene allerede torsdag 19. november, og i det som kan sies å være alt fra en krampeaktig sesongåpning. Ifølge deres offisielle nettside ligger det nå over en og en halv meter snø på toppen.

Denne uken har det snødd godt både i Norge og i Alpene, og i Chamonix er det ventet en meter snø på toppen inn mot helga. Likevel blir det lite sammenlignet med tilstandene i USA og Canada. Ned mot bunnen har Mt. Baker i underkant av en meter snø, mens Alpe-snøen kun er ventet på toppene.

Fra Mt. Baker:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Ifølge værmeldingstjenesten wepowder.com er det også over en meter snø på Mt. Hood og Timerline Lodge ved rundt 2000 moh.

Skiproff Chris Rubens film fra skianlegget er definitivt bevis nok fra Revelstoke:

Silly deep.Check @_seancochrane for a different angle.@seerevelstoke @salomonfreeski @kaskofsweden @theprobar @dissentlabs @freshskis @revelstoke #TheRealStoke #ExpandYourPlayground #explorebc #skirevelstoke #almosttoodeep #revelstokeproblems
Posted by Chris Rubens on 17. november 2015

Publisert 18. november 2015 kl 12.00
Sist oppdatert 18. november 2015 kl 11.08
annonse
Relaterte artikler
FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen