Magnus Davidsen, Denis Risvoll og Hans Petter Bakke rapporterer fra verdens mest nedsnødde skisenter, nemlig Mount Baker i Washington:

Alle vet at Ragnar Tøndel er en bereist mann, men har han virkelig syklet rundt på K2-sykkel i Chamo med VIP-kort på innerlomma? Og, viktigst av alt; har Ragnar spydd av Amerikansk tyggetobakk i en badestamp i Mt. Baker? 

Vi er på Chair9, siste stopp før Mt. Baker. Det snør ute, vi spiser pepperonipizza, inne. Det serveres øl og røverhistorier om Norske telemarkshelter, på tokt i det store utland, i skjønn forening.

Chair9 og Blue Lodge kan anbefales på det varmeste, her får du rom for 99 dollarsj, pizza for 15 og en legendarisk tallerken med Ribbs, som gjerne kombineres med kyllingvinger til forrett, og en Pitcher til dessert, for den ultimate ut-av-deg-sjæl-opplevelsen.

Det snør i Mt. Baker, igjen. Vi er ute og jubelen sitter løst. Alt er lett tilgjengelig fra heisen, og alt, det er ganske mye det.

I Mt. Baker er det vanskelig å kjede seg, samme hvor fulle lommene er av salt. Det er uendelige muligheter for leken skogskjøring og få fallgruver.

Det er en liten verden, og man slipper ikke unna nordmenn noen plasser.. Takk til Martin, Petter, Stian, Jørgen og co for stødig guiding, redbull, bilsalghjelp, pirat-taxi, sofa, pizza, hockeymatch, pils og generell trivsel og velvære. Dåkk har overfylte karmakvote heile gjengen!

LES OGSÅ: Dritføre i Canada 

Her er filmen, bildene ser du i galleriet: