Magnus rapporterer:

Dag 8:

Annonse

Vi er ute på tynn is, tynn is, ute, nærmest på et løfte om minusgrader (A.D.). «Canada 2013» har startet, i motbakke, på glatt føre, uten grøftelys og spylervæske og med dårlige pussere. Fremtiden er vanskelig å få øye på gjennom saltlaken på frontruta.

Dag 2

«It’s runs like a tank. If you guys are planning on traveling, this is the car that’ll take you there.»

Vår planlagte (i siste liten, selvsagt) roadtrip rundt Interior BC og Alberta har vært et lite kapittel for seg selv. Sjeldent har vi kjørt, eller sett, så mye moguls. Passelig frustrerte må vi innse at turen, hittil, har vært særs lite produktiv.

Vi begynte i Vancouver med kurs mot Revelstoke, konstaterte raskt at hypen her må skyldes noe annet enn det heisnære området. Hoppet i bilen, endte opp i Kicking Horse. Veldig bra terreng, men kuleløype her også. Spiste Sub på Subway og ble lurt til Lake Louise. Videre til Banff - Hot Springs, ahh. Fernie er først og fremst kontraster, og, for alle som lurer, det er jævlig langt til Whistler. Kanskje i lengste laget for en Chevvy fra 95.

Magnus er på tur med Dennis og moromannen Hans Petter, og her er filmen, som ikke inneholder sån der typisk canadapudder. Men den er fet likevel.

EpåG sesong 2, episode 2: