Den har lenge vært en godt gjemt hemmelighet på Facebook, men for 6 år siden kunne vi endelig bringe den frem i lyset. Etter flere forespørsler om reprise, har vi sett oss nødt til å republisere filmen om Hans Petter Bakke og Ola Reidar Nyrnes ,på sin første tur i Mayrhofen. 

Les også: Verdens verste skiheis

Scenarioet er som følger: Datoen er januar 2008, og de bakfulle norddølene Ola Reidar Nyrnes og Hans Petter Bakke er på plass i Mayrhofen for første gang. De lar seg imponere stort av gondolheisen opp fra byen, og gutta leverer et kommentatorspor som burde vært pensum på kommentatorutdanninga.

Narvik åpner forhåpentligvis til helga

gondol.narvik
gondol.narvik

Narvikfjellet har ferdigstilt sin nye gondol, og alle tester er vellykket gjennomført. De mangler midlertidig driftstillatelsen som taubanetilsynet må godkjenne, før de kan åpne den nye gondolen for publikum. Narvikfjellet forventer å få på plass denne førstkommende fredag, 15. februar. 

Les også: Ny gondol på Voss

Remake?

Hans Petter Bakke og Ole Reidar Nyrnes ble mektig imponert over gondolen i Mayrhofen i 2007. Vil de bli like imponert over Narvikfjellet sin nye gondol? Det hadde vært fantastisk å få sett en remake. Tar de utfordringen?

PS: Voss Resort bygger også gondol om dagen, den skal etter planen stå ferdig sommeren 2019