/ FWT

Se FWT fra Verbier her

Tirsdag morgen klokken 08.00 skal årets Freeride World Tour avgjøres i legendariske Verbier Xtreme. Hedvig Wessel ligger godt an til å bli verdensmester, og Fri Flyt har rettigheter til å sende finalen.

Sist oppdatert: 22. mars 2021 kl 18.00
Verbier Freeride World Tour
BRATT: I denne stupbratte fjellsiden i Verbier skal finalen i Freeride World Tour avgjøres tirsdag. Foto: FWT
Lesetid: 2 minutter

Det er klart at finalen i Freeride World Tour, den ikoniske konkurransen Verbier Xtreme, skal gjennomføres tirsdag morgen. Konkurransen har vært på vent noen dager på grunn av uvær. 

I den kjente og stupbratte fjellsiden Bec de Rosses skal det altså kåres en verdensmester. Foran finalen leder Hedvig Wessel sammenlagt, etter en førsteplass, en andreplass og et fall. Det er med andre ord gode muligheter for at Wessel kan bli kåret til verdensmester tirsdag.

Selve finalen starter klokken 08.30, og såvidt Fri Flyt forstår er det ski dame som kjører ut som pulje nummer to - etter snowboard damer.

Finalen i fjor ble avlyst på grunn av koronakrisen. Tidligere har Wessel en femteplass fra den legendariske konkurransen. Verbier er kjent for å være svært bratt, og er en mentalt krevende konkurranse. Ane Enderud og Kaj Zackrisson har tidligere vunnet der.

Årets verdenscup har kun fire renn, etter at Japan og Canada ble avlyst. Etter planen skulle det arrangeres to renn i Andorra og Fieberbrunn. Det ble gjennomført i Andorra, men var ikke mulig i sistnevnte. 

I motsetning til tidligere konkurranser i år, som sendes via Youtube og Freeride World Tour sine hjemmesider, er det nå Red Bull som har ekslusivitet til finalen. Men du kan se den på friflyt.no nedenfor. 

Se finalen her:

Publisert 22. mars 2021 kl 18.00
Sist oppdatert 22. mars 2021 kl 18.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen