Puddersurf i Vinje
I Vinje i Telemark kjøres det pudder på ett brett -uten bindinger.
Tilbake til 1997
I helga hadde 1997 FOREVER premiere på Tromsø Filmfest. Nå er det snakk om norgesturne. Vi har intervjuet geniet Carl Christian Lein Størmer.
Litt nærmere Oslo-X
X Games-sjef Tim Reed besøkte Oslo tirsdag kveld for å se på muligheten for tidenes første norske X Games. Han tror Wyller er en ypperlig arena for verdens største ski- og brettarrangement.
Livet er en risikosport
KOMMENTAR: Hvem skal ta regningen? Bør de ikke ta ansvaret selv? Slike spørsmål dukker jevnlig opp i etterkant av oppdrag med luftambulanse der den forulykkede har drevet med såkalt ekstremsport, en sport forbundet med høyere risiko enn idretter folk flest driver med.
Hemsedal i dag klokken 12
David Underland har sendt oss en lunsjfersk film som viser at vinteren har meldt sin ankomst i Hemsedal. Filmen er fra i dag klokken 12.
Sånn blir Geilo-parkene
Parksjefen lover 40 elementer i Tirilparken i vinter + egen tidligsesongpark i Havsdalen. Dessverre er det ikke klart når herlighetene kan åpne.
Annonse
Storfjellshelt og familiefar
Hvilke refleksjoner har egentlig Jeremy Jones om marginer i fjellet? Det og mer får du vite om du lar ham prate i filmen.
Topp 9: Utrivelige skinasjoner
Kåringen av verdens mest uhøflige ski-land byr kanskje ikke på så mange overraskelser, men nå har jeg funnet ut hvorfor sisteplassen er så soleklar.
GoPro skyld i Schumachers hjerneskade?
KOMMENTAR: GoPro-aksjen stuper etter at hjelmkameragiganten får skylda for Michael Schumachers dramatiske hjerneskade. Er det rettferdig?
TRAILERTID: Nuit de la Glisse
Skikjøringa er av ypperste merke- mye på grunn av svenske Wille Lindberg- i traileren på multisportsfilmen «Addicted to Life» fra Nuit de la Glisse.
Forsker på skredholdninger
Frikjørerne Ragni Odeen og Victoria Rönnbäck skal finne ut hvordan norske frikjørere forholder seg til ferdsel i skredterreng, og de ønsker din hjelp.
Storfjellshelt på norgesbesøk
Selveste Jeremy Jones kommer til Oslo i forbindelse på norgespremieren på Higher, filmen som er tredje og siste film i Jones´ storjellstrilogi.
Derfor vil Snowboardforbundet ha OL
Snowboardpresidenten skriver kronikk.
Verdens verste skiheis
Jeg slår et slag for den brukervennlige t-kroken –og jeg vil på det sterkeste advare mot gondol.
– Grådig og usmakelig å jobbe for OL!
Danny Larsen kritiserer Snorboardforbundet.
Frikjørerens svarte boks
KOMMENTAR: Når utøvere av frikjøring styrter kan all info om styrten finnes i frikjørerens svarte boks.
Backstage på Fonna
BILDESPESIAL: Øyvind Fykse har bodd og jobbet på Folgefonna i hele sommer –med kamera. Her er Øyvinds «behind the scenes»-bilder fra en sommer på Fonna.
Annonse
Anmeldelse av norsk sommerskisenter
Mann (32) gir terningkast til tre dager på Folgefonna.
Strynefestivalen utsolgt
STRYNEFESTIVALEN 2014: Tross mindre snø og stengt toppheis; Helgens festival på Stryn er utsolgt.
Maipudder på Svalbard
Det er ikke bare fortsatt ski- og snowboardsesong på Svalbard, det er til og med pudder til knes. Her er filmbeviset!
Se mesterfotografens blinkskudd
Frode Sandbech vant nylig den prestisjetunge fotokonkurransen 2014 WSSF Pro Photographer Showdown. Sett på fullskjerm, skru opp lyden og len deg godt tilbake i godstolen.
Pudderhelga
HELGEBILDET: Det er fortsatt pudder å finne til fjells, selv om badesesongen er i full gang.
Annonse