Silje Norendal - alt om snowboarderen

Silje Norendal fra Kongsberg har vært en av Norges beste snowboardere, og har til sammen fire gull i X Games. Norendal la opp i 2020, og har nå en TV-karriere.

Silje Norendal var i flere år en av Norges fremste utøvere på snowboard, og hun tok sitt første gull i X Games i 2013. Etter det har det blitt tre gull til - i tillegg til sølv.

Norendal har også deltatt i OL to ganger, i Sotsji og i Pyeongchang.

I 2020 la Silje Norendal opp etter å ha vært slitt med skader. I tillegg til at hun skal ha barn med kjæresten Alexander Bonsaksen.

annonse
Kjører Silje Norendal fortsatt snowboard?

Silje Norendal la opp i 2020 etter å ha slitt med skader - i tillegg til at hun var gravid. Silje Norendal har deltatt i flere TV-programmer, og er også ekspert i snowboard og freeski på TV.

Hva har Silje Norendal vunnet på snowboard?

Silje Norendal har fire gull i X Games, i tillegg til et sølv. Hun har også vunnet kongepokalen fire ganger. Silje Norendal har deltatt stort sett i Big Air og slopestyle.

Hva gjør Silje Norendal nå?

Etter at hun la opp som snowboarder i 2020 har hun vært ekspert på TV i freeski og snowboard. I tillegg til at hun i 2020 fortalte at hun venter barn med kjæresten Alexander Bonsaksen.

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen