Karibisk superstjerne til norsk windsurf-festival

– Jeg måtte lyve litt om temperaturene, ler festivalsjef og Norges beste windsurfer, Oda Johanne Stokstad Brødholt.

Sist oppdatert 21. august 2017 kl 12.04
SUPERSTJERNE: Karibiske Sarah Offringa er tretten ganger verdensmester i brettseiling, og hun kommer til Norge i september.
SUPERSTJERNE: Karibiske Sarah Offringa er tretten ganger verdensmester i brettseiling, og hun kommer til Norge i september.

Hun har nemlig fått spikra høst-besøk av karibiske Sarah Offringa, som har blitt verdensmester hele tretten ganger. Anledningen er Oda Johannes windsurf festival, som går av stabelen den første helga i september.

– Det blir veldig kult, Sarah er en av verdens aller beste brettseilere, og dette blir den første windsurf-festivalen av dette kaliberet i Norge – så vidt jeg vet, sier Oda Johanne.

Hun skal holde kurs sammen med superstjerna fra Karibien, det skal vises film, det blir bruktmarked, freestyleshow og det skal selvsagt seiles masse når festivalen går av stabelen i Møvik i Østfold.

– Kursene blir for de som har seilet litt før, sier Oda Johanne.

– En slik festival er en sjeldenhet i Norge, hva er det som motiverer deg til å dra den i gang?

– Fordi jeg syns det er veldig gøy å treffe og inspirere folk. Når man windsurfer er det veldig bra med gode forbilder, og i så måte er det ganske unikt at Sarah Offringa kommer.

Les mer om festivalen på Oda Johannes nettside!

PRO: Oda Johanne Stokstad Brødholt er Norges beste windsurfer.

PÅ PALLEN: Sarah Offringa på toppen av pallen med Oda Johanne til høyre.

Publisert 21. august 2017 kl 12.04
Sist oppdatert 21. august 2017 kl 12.04
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen