Jon Olsson har virkelig gjort en bra casting-jobb til årets JOI i Åre. De aller beste fra konkurransescenen internasjonalt har funnet veien til Sverige denne helga. På lista over høyt meritterte internasjonale superstjerner, finner vi alt fra norske jyplinger som for eksempel stilfokuserte Mikkel Jøraandstad, lillebroren til evigunge Charles Gagnier – nemlig Vincent, til ikke ukjente Tanner Hall, Andreas Håtveit, PK Hunder og Jacob Wester. Ekstra hyggelig er det å se at den lokale pokalen fra Åre, Henrik Harlaut, har meldt sin ankomst og skal vise seg fram på hjemmebane. 
So dollo.
Frej Jönsson er også en mann å holde utkikk med. Vi husker jo alle dobbelcork 7-eren han satte i tilsvarende konkurranse i fjor. Og Østersunds egen triksemaskin, Jesper Tjäder, da. Han kommer nok garantert til å vise oss triks vi aldri har sett før.

Det er med andre ord ingen grunn til å ikke rette øyne og øre mot Åre denne helga. 
Nettredaktør Tore Meirik er på plass i den svenske alpebyen for å gi deg alt du trenger å vite – følg med på friflyt.no hele helga.

Annonse

Jon Olsson Invitational 2013
Henrik Harlaut, Sverige
Elias Ambuhl, Sveits
PK Hunder, Norge
Jossi Wells, New Zealand
Jesper Tjäder, Sverige
Jacob Wester, Sverige
Vincent Gagnier, Canada
Charles Gagnier, Canada 
Frej Jönsson, Sverige
Joss Christensen, USA
Andreas Håtveit, Norge
Espen Bergh, Norge
Gaute Silseth, Norge
Christof Schenk, Italien
Mikkel Jöraandstad, Norge
Luca Tribondeau, Østerrike
Niklas Eriksson, Sverige
Noah Morrison, Canada
Matt Walker, USA
Torin Yater Wallace, USA
Jon Olsson, Sverige
Tanner Hall, USA

Aleksander Aurdal er på plass i Åre, men kommer ikke til å delta i konkurransen på grunn av skulderskaden han pådro seg i Trysil påskeaften. Han skal dømme konkurransen sammen med blant andre David Kantermo og Pekka Hyysalo. Simon Dumont, som også var invitert, er i følge ryktene skadet og har dratt til Bali med dama.