/ Topptur

High Camp Vatnahalsen utsolgt på en time

Da billettsalget til High Camp Vatnahalsen startet mandag morgen, tok det kun en time før de drøyt 150 billettene ble revet vekk.

Sist oppdatert: 14. desember 2020 kl 11.25
High Camp Vatnahalsen
STARTER: Nå starter billettsalget til High Camp Vatnahalsen. Her er Sondre Loftsgarden (t.v.) og Fri Flyt-redaktør Erlend Sande på vei opp i terrenget over Myrdal stasjon. Foto: Bård Basberg
Lesetid: 2 minutter

– Det er helt rått at det ble utsolgt så fort. Det viser at folk er gira på at det skal skje noe, til tross for at ingen vet hvordan korona-retningslinjene er om noen måneder, sier festivalsjef i Fri Flyt, Lisa Kvålshaugen Bjærum.

15.-18. april neste år arrangeres historiens første High Camp på Vatnahalsen, som med unik beliggenhet uten vei gir deg umiddelbar tilgang til en rekke fine skiturer. Mandag klokken 10.00 startet billettsalget, etter at enkelte var med i en forhåndsbestilling før helga. Kun en time etter var altså alle billettene solgt ut.

Kvålshaugen Bjærum sier festivaldeltakerne kan vente seg en ganske unik High Camp-opplevelse.

– High Camp Vatnahalsen er en helt unik ny High Camp. Det er veiløst, og du må ta tog for å komme dit. Det er ski in, ski out, og det er en veldig lun og god atmosfære der, 

High Camp Vatnahalsen blir den eneste High Camp-festivalen som arrangeres neste år, etter at Turtagrø ble avlyst. For å komme til Vatnahalsen er du nødt til å ta tog. Men der finnes det også en fordel for deltakere.

– Alle festivaldeltakere får 50 prosent rabatt med tog fra VY og gratis transport med Flåmsbana under festivalen.

High Camp Vatnahalsen
HIGH CAMP: På dette hotellet skal High Camp Vatnahalsen arrangeres. Foto: Anders Haglund

Det er uklart hvilke smittevernregler som vil gjelde i april, men Kvålshaugen Bjærum er i alle fall klar på følgende:

– Vi setter stort fokus på smittevern, og ved at jeg gjennomføre Film Tour i høst etter alle retningslinjer så har jeg troa på at det går helt fint på Vatnahalsen også. Men det forutsetter at myndighetene slipper opp til arrangement for 200 deltakere igjen. 

I tillegg til skiturer, blir det også flere andre ting på programmet.

– Vi kommer til å ha mange inspirerende foredrag blant annet med Andreas Køhn, Heidi Bache Stranden fra Varsom, Sigurd Felde, ikke minst Petter Andresen som er daglig leder. Han skal fortelle om hvilke skimuligheter Vatnahalsen har for toppturfolket torsdag kveld. Og så skal Tord Are Meisterplass holde foredrag om Grønlandsdraumen 

Publisert 14. desember 2020 kl 11.25
Sist oppdatert 14. desember 2020 kl 11.25
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen