/ Topptur

Starter billettsalget til High Camp Vatnahalsen

Mandag klokken 10.00 starter billettsalget til det som blir historiens første High Camp Vatnahalsen.

Sist oppdatert: 13. desember 2021 kl 08.56
VATNAHALSEN: Mandag starter billettsalget til Vatnahalsen. Foto:
VATNAHALSEN: Mandag starter billettsalget til Vatnahalsen. Foto:
Lesetid: 2 minutter

– Vi skulle jo egentlig arrangere High Camp Vatnahalsen for første gang nå i 2021, men vi måtte avlyse. Jeg er supergira på å arrangere festival på en veiløs destinasjon med bare tog som transportvei inn, sier prosjektleder og festivalsjef Lisa Kvålshaugen Bjærum i Fri Flyt.

31. mars til 3. april til neste år blir altså High Camp Vatnahalsen arrangert. Vatnahalsen ligger unikt plassert med kun tog som alternativ til reisen.

Her finner du mer om hvilke skiturer Vatnahalsen kan by på. Festivalen har altså base på hotellet.

Utviklingen i koronasituasjonen gjør fremtiden noe mer usikkert. Men for de som kjøper billetter, tilbys det full refusjon dersom festivalen blir avlyst.

– Men jeg har troa på at vi kan få gjennomført vatnahalsen første helga i april.

Mandag klokken 10.00 startert altså billettsalget til festivalen, som i likhet med sin søster-festival på Turtagrø har et omfattende program.

– Vi har også fått inn ingen ringere enn Stein Torleif Bjella til å spille konsert lørdags kvelden, og vi vil lansere flere foredragsholdere etter hvert. Enn så lenge blir det foredrag med Andreas Køhn om hans tilnærming til topptur med sykkel som eneste transport, et skredforedrag fra Varsom og et foredrag med daglig leder Petter Andresen om toppturområdet Vatnahalsen.

Billettene er tilgjengelig her.

Publisert 13. desember 2021 kl 08.56
Sist oppdatert 13. desember 2021 kl 08.56
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen