/ Topptur

Renne & mikroklima til besvær

Når Trygve & kompani kommer til den bratte og eksponerte renna på Storgladnebba tar de den tøffeste avgjørelsen i hele webserien.

Sist oppdatert: 17. desember 2018 kl 13.29
Lesetid: 1 minutter

Etter å ha kjørt den stupbratte sørsiden av Ryssdalsnebba i forrige episodefortsatte Trygve, Asbjørn, Steffen og Eirik videre mot nabofjellet Storgladnebba. Målet var den spektakulære og litt skjulte renna fra ryggen på fjellet. Denne er bratt og veldig eksponert – her er det ikke rom for feil. 

Hvordan det går må du se filmen for å finne ut – og pass på å se heeeeelt ferdig, for da får du vite hva webserien Brattkjøring i Sunndalsfjella egentlig handler om. 

den første episoden var gjengen på Grøvelnebba, og da kjørte Trygve fra toppunktet på fjellet – et svært krevende og uvanlig påfunn. Dagens episode er den foreløpig siste i webserien, men Trygve har endelig fått snø i fjellene sine, og produksjonen av nye episoder er i ful gang! 

Renna i dagens episode er for øvrig kjørt flere ganger tidligere – her er bilde fra omtrent midtveis.

sunndalsfjella-1
sunndalsfjella-1

OUTRUN: Her foregår passeslakkjøring i Sunndalsfjella. Foto: Terje Aamodt

Publisert 17. desember 2018 kl 13.29
Sist oppdatert 17. desember 2018 kl 13.29
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen