/ Topptur

Nydelige forhold for topptur på Nordmøre

Du kan fortsatt gå randonee med skiene på rett fra parkeringsplassen på Trolltindveien på Nordmøre. Dermed får du enkel tilgang til skiklassikere som Trolltind og Ryssdalsnebba.

Sist oppdatert: 11. juni 2020 kl 23.32
topptur sommer sunndalen
T-SKJORTEFØRE: Det er fullstendig kræsj mellom kalenderen og snømengdene i Sunndalsfjella. Fjellene i området har masse snø selv om det snart er midt i i årets sjette måned. Dette er fra onsdag 11. juni. Foto: Tore Meirik
Lesetid: 3 minutter

Våren har så langt vært uvanlig kald og nedbørsrik, og vinteren har vært lang med mye snø i store deler av Norge. Selv om sommeren meldte sin ankomst midt i landet denne uka, er det fortsatt skiføre på steder hvor veien går høyt – for eksempel Trolltindveien i Sunndalen i Møre og Romsdal.

Selv var jeg litt usikker på om det hele kunne stemme. Ifølge Facebook var det nemlig skiføre fra parkeringsplassen, som ligger omtrent 480 meter over havet. Da jeg kjørte gjennom majestetiske Sunndalen i 25 plussgrader og stekende sol torsdag denne uka (ja, 11. juni!) ble jeg skeptisk.

annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen