/ Topptur

Mini-Alaska på Nordmøre

Robert Aarings instagram-økt fra topptur på Trolltind på Nordmøre like før helga er en slags rapport fra pudderfestival i Mini-Alaska.

Sist oppdatert 5. november 2019 kl 07.00
PUDDER: Bra med snø og nydelige forhold på Nordmøre like før helga. Foto: Robert Aaring
PUDDER: Bra med snø og nydelige forhold på Nordmøre like før helga. Foto: Robert Aaring

Ryggene som strekker seg mot nordvest (og mot Åbittind) og mot sørøst fra Trolltinden på Nordmøre er temmelig godt egna for å kjøre runder i – særlig tidlig på sesongen når det er mindre snø og flere elementer i de to sidene. Når første spor er lagt går man opp igjen på under halvtimen. Fredag forrige uke kjørte Robert Aaring fem runder, og for noen runder det ble!

Sesongstart med topptur på Trolltind
TERRENG: Lite å utsette på terrenget som er tilgjengelig fra ryggen mellom Troll- og Åbittind. Det er for øvrig heller ikke så mye å utsette på Roberts spor. Foto: Robert Aaring

– Jeg var litt skeptisk da jeg kom til parkeringsplassen dagen før, for der var det ti centimeter snø og ganske trist egentlig. Men oppi høyden var det mye mer snø, og særlig fra toppen i retning Åbittind var snøen så bra den kan bli! Det var noen steiner her og der, og litt vindpåvirka, men likevel veldig fint. Jeg gikk fem runder og fikk førstespor hver gang, forteller Robert.

Se de feteste linjene hans fra fredag 1. november 2019 her:

Robert Aaring
IVRIG: Robert kjørte fra Trondheim til Jordalsgrenda dagen før, overnatta på parkeringsplassen, og fikk førstesport på fem fete linjer fredag. Han fikk for øvrig også tatt dette bildet av seg sjøl.
Publisert 5. november 2019 kl 07.00
Sist oppdatert 5. november 2019 kl 07.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen