Er det livsstilen, frisøren, stylisten eller tatovøren som avgjør om du kan bli tatt for å se ut som en surfer? Disse tre gutta har ihvertfall nok fartstid på brettet, og som konsekvens av tidens tann har Kelly Slater (t.v.) møtt høye viker med barberhøvelen mens Rob Machado lar håret gro. Hva Dane Reynolds tenker om mote, hår og tatoveringer er ikke lett å si, men han er ihvertfall et hipsterforbilde – enten han vil det eller ikke. 

I denne episoden av Hodet over vannet skal John Jacobsen fortelle Dominic litt om hvordan han ikke skal se ut som en malplassert landkrabbe neste gang han skal ut og imponere damene på stranda. 

Se flere episoder av Hodet over vannet

HODET OVER VANNET

Selv om de fleste surfere foretrekker å strippe ned til shorts og bikini, er det likevel mye som skal være i orden før alt er på plass. Kodene er mange og kompliserte. Kravene er strenge og vanskelig å forstå. Derfor har Fri Flyt i samarbeid med Lapoint gått i gang med en programserie som tar for seg noen av disse temaene. Hvordan få surflooken, hvorfor du «skal» smøre vaselin i nakken, oppvarming før surf, reparasjon av brett etc. 

Filmene er laget av Anders Idland Melchior