/ Surf

Stjel stilen!

Om ikke som Baywatch sin egen Mitch Buchannon, kanskje Kelly Slater, Rob Machado eller Dane Reynolds. Vi skal se litt på hvordan du får den rette surflooken.

Sist oppdatert: 12. september 2014 kl 11.02
Lesetid: 2 minutter

Er det livsstilen, frisøren, stylisten eller tatovøren som avgjør om du kan bli tatt for å se ut som en surfer? Disse tre gutta har ihvertfall nok fartstid på brettet, og som konsekvens av tidens tann har Kelly Slater (t.v.) møtt høye viker med barberhøvelen mens Rob Machado lar håret gro. Hva Dane Reynolds tenker om mote, hår og tatoveringer er ikke lett å si, men han er ihvertfall et hipsterforbilde – enten han vil det eller ikke. 

I denne episoden av Hodet over vannet skal John Jacobsen fortelle Dominic litt om hvordan han ikke skal se ut som en malplassert landkrabbe neste gang han skal ut og imponere damene på stranda. 

Se flere episoder av Hodet over vannet

HODET OVER VANNET

Selv om de fleste surfere foretrekker å strippe ned til shorts og bikini, er det likevel mye som skal være i orden før alt er på plass. Kodene er mange og kompliserte. Kravene er strenge og vanskelig å forstå. Derfor har Fri Flyt i samarbeid med Lapoint gått i gang med en programserie som tar for seg noen av disse temaene. Hvordan få surflooken, hvorfor du «skal» smøre vaselin i nakken, oppvarming før surf, reparasjon av brett etc. 

Filmene er laget av Anders Idland Melchior

Publisert 12. september 2014 kl 11.02
Sist oppdatert 12. september 2014 kl 11.02
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen