/ Surf

Er det greit å pisse i drakta?

Dominic og John er tilbake for å snakke om «Do´s and don´ts» når det kommer til bruk av gummi. Og ja – det er morsomt denne gangen også.

Sist oppdatert: 9. juli 2014 kl 13.41
Lesetid: 1 minutter

John (Jacobsen) redder nok en gang Dominic (Potts) ut av knipa og forteller ham hvordan han skal unngå å drite seg ut når det kommer til bruk av våtdrakt. Hvordan finne rett størrelse, hvordan ta den på, hva er bak, hva er foran, vasking, vaselinbruk(!?) og pissing i drakta etc. 

Se flere episoder av Hodet over vannet

 

HODET OVER VANNET

Selv om de fleste surfere foretrekker å strippe ned til shorts og bikini, er det likevel mye som skal være i orden før alt er på plass. Kodene er mange og kompliserte. Kravene er strenge og vanskelig å forstå. Derfor har Fri Flyt i samarbeid med Lapoint gått i gang med en programserie som tar for seg noen av disse temaene. Hvordan få surflooken, hvorfor du «skal» smøre vaselin i nakken, oppvarming før surf, reparasjon av brett etc. 

 

Filmene er laget av Anders Idland Melchior

Publisert 9. juli 2014 kl 13.41
Sist oppdatert 9. juli 2014 kl 13.41
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen