/ Surf

Hodet over vannet

Alt annet enn surf

Når en sport blir til livsstil er det som skjer på land ofte nesten like viktig som i vannet. I den første episoden av «Hodet over vannet» skal vi prate om hvordan et surfbrett helst skal håndteres, og vi gjør det på den gøyale måten.

Sist oppdatert: 4. juni 2023 kl 06.00
Lesetid: 1 minutter

Selv om de fleste surfere foretrekker å strippe ned til shorts og bikini, er det likevel mye som skal være i orden før alt er på plass. Kodene er mange og kompliserte. Kravene er strenge og vanskelig å forstå. Derfor har Fri Flyt laget en programserie som tar for seg noen av disse temaene.

Hvordan få surflooken, hvorfor du «skal» smøre vaselin i nakken, oppvarming før surf, reparasjon av brett etc.  

Sak og serie er republisert.

HODET OVER VANNET

Selv om de fleste surfere foretrekker å strippe ned til shorts og bikini, er det likevel mye som skal være i orden før alt er på plass. Kodene er mange og kompliserte. Kravene er strenge og vanskelig å forstå. Derfor har Fri Flyt i samarbeid med Lapoint gått i gang med en programserie som tar for seg noen av disse temaene. Hvordan få surflooken, hvorfor du «skal» smøre vaselin i nakken, oppvarming før surf, reparasjon av brett etc. 

Se flere episoder av Hodet over vannet 

Filmene er laget av Anders Idland Melchior

Publisert 2. juli 2014 kl 15.31
Sist oppdatert 4. juni 2023 kl 06.00
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen